Zanimivosti

Horoskop za petek, 17.10.

G.G.
17. 10. 2014, 06.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Z ugodno kombinacijo planetov boste veliko lažje kot v preteklih dneh uvedli v svoje življenje nov režim, ki bo posvečen predvsem zdravi prehrani in skrbi za telo.

BIK – Vaše miselne predstave so močne in jasne, zlahka boste izpilili svoje načrte. Ne pozabite pa, da se drugi vpleteni vedno lahko odzovejo do neke mere nepričakovano.

DVOJČKA – Pred vami je čudovit dan, ki pa ga boste začinili z nekim skritim dejanjem, ki vas bo za trenutek potisnilo daleč naprej. Pazite, da svoje moči ne uporabite za delovanje v slabo smer.

RAK – Danes dopoldne boste spet raztreseni, vaše razpoloženje bo nihajoče in težko se boste poglobili v pogovorih s prijatelji, saj bodo oni zahtevali vašo zbranost.

LEV – Začutili boste neverjetno moč, ki vam jo prinaša današnja kombinacija planetov. Najboljše se boste počutili v dopoldanskih urah, ko boste konkurenca za zlobne jezike in ko se vam obeta zmaga.

DEVICA – Verjetno se boste v današnjem dnevu srečali z možnostmi, ki jih imate za napredek v ljubezni. Trdna odločitev, da boste nekoga osvojili, se vam bo obrestovala že kmalu.

TEHTNICA – Novosti vsekakor niso slabe, vendar zakaj bi jih iskali, če ste zadovoljeni in uspešni tudi pri popolnoma običajnih rečeh. Naj vas te malenkosti še naprej razveseljujejo.

ŠKORPIJON – Spet boste boljše volje, saj boste stkali zelo iskreno prijateljstvo, skoraj verjetno z osebo nasprotnega spola. Zato boste o tem veliko sanjali in premišljevali tudi zvečer. 

STRELEC – Dan z zanimivimi vplivi bo za vas ugoden. Ukvarjali se boste s tistimi zadevami, za katere si v preteklih dneh niste vzeli časa ali pa preprosto niste bili dovolj sproščeni.

KOZOROG – Nekoga idealizirate, čeprav vas vse jasneje bodejo v oči dejstva, ki vam sporočajo, da morda vendarle ni tako čudovit. Vzdržite se vseh denarnih poslov s to osebo. 

VODNAR - Iskali boste mir, našli samo nemir. Kljub trudu se vaše želje danes ne bodo izpolnile po pričakovanjih. Zato si vzemite čas, vzemite si uro zase, tudi če vas čaka gora dela.

RIBI – Vaše energije bodo danes nežne, presekala pa jih bo luna, ki vam bo okrepila samozavest, kar lahko dobro izkoristite v določenih prijateljskih krogih in v družini.