Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 16.10.14

M.J.
16. 10. 2014, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN - Lepa situacija bo danes izzvala pozitivne občutke, veselje, navdušenje in veliko aktivne energije, kar vam bo dalo moč in voljo za delo in druženje. Izkoristite to za različne usluge.

BIK - Vaša dejanja bodo primerna okoliščinam. Danes boste izlili svoja čustva, se pogovorili sami s sabo in z nekom, ki vam veliko pomeni. Glejte le, da ne boste tega naredili kar naenkrat.

DVOJČKA - Nekdo bo danes v vašem življenju povzročil nekaj nemira in nezadovoljstva. Nikar se ne smilite sami sebi, ampak spremenite taktiko in dvignite glavo.

RAK - V službi boste sprejeli neke odločitve, ki vas bodo popeljale na novo pot. Pred tem pa poskusite svoj odnos z nadrejenimi še malo osvežiti. Izredno dobro se boste počutili.

LEV - Danes se boste veliko ukvarjali s svojo zunanjo podobo, ki jo boste želeli izboljšati. Zaradi dobrega vpliva planetov je dan več kot primeren za obisk kozmetičarke ali frizerja, zato ne oklevajte.

DEVICA - Močne energije, ki vas bodo danes usmerjale v akcijo, vam bodo več kot všeč. Problem bo le, da vam prijatelji ali partner ne bodo znali slediti na pravi način.

TEHTNICA - Danes se boste v službi z nekom želeli pogovoriti, vendar za to ne bo imel preveč zanimanja. Tega ne smete jemati preveč resno, saj vam že večer prinaša pozitivne spremembe.

ŠKORPIJON - Vaši instinkti bodo danes močnejši, ne čudite se, če boste brezglavo posegali po hrani. Občutite lahko tesnobo, depresijo ali samo nerazložljivo nezadovoljstvo.

STRELEC - Namesto miru vas čaka neprestano premikanje, pogovarjanje, usmerjanje. Vse bo potekalo mnogo hitreje. Skratka, ne bo se odvijalo v smeri, kot si trenutno želite, vendar ne obupajte.

KOZOROG - Vaša iskrenost bo danes igrala veliko vlogo. Nihče se vam ne bo mogel zlagati in z nikomer ne boste mogli razpredati na dolgo in široko. Zelo neposredni boste, kar je pozitivno.

VODNAR - Danes bo v zraku veliko dobrih energij in optimizma, zato se vam bodo zadeve začele pospešeno reševati, težave pa se bodo same umikale stran od vas.

RIBI - Izmaknil se vam bo dober poslovni dogovor, a ne žalujte preveč. Svojo pozornost usmerite k drugim koristnim ciljem. Ni potrebe, da se primerjate z drugimi sodelavci, raje se osredotočite nase.