Zanimivosti

Horoskop za soboto, 11.10.

R.T.
11. 10. 2014, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Vaše misli bodo nekoliko v oblakih in ne boste imeli namena, da bi se spoprijeli z resničnostjo, ki vas vse bolj priganja. Ne hitite preveč, vseeno pa se pripravite, saj obveznosti čakajo.

BIK – Če česa ne razumete, vprašajte za nasvet, naj vam ne bo nerodno. V ljubezni boste zacveteli, saj boste s partnerjem delili svoje občutke. Če sta v sporu, bo zdaj lažje.

DVOJČKA – Sanjali boste o nečem pomembnem in zanimivem. Ne pripisujte pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Ljubezenski koraki naj še nekoliko počakajo.

RAK – Dobili boste nekaj iskrenih pohval, toda vseeno se boste še spraševali, ali je nekdo od prijateljev do vas iskren. Če boste razmislili, boste pravočasno našli prave besede in odgovor.

LEV – Danes boste zasanjani, saj boste imeli polno glavo novih poslovnih idej, ki se vam že nekaj časa podijo po glavi. Zavedate se, da bi se morali danes nekoliko spočiti, kar bo težje izvedljivo.

DEVICA – Veliko bolj zamišljeni boste, kot ste po navadi. Vaša čustva bodo ostala nespremenjena, vendar vaša dejanja ne bodo kazala prave slike. Pričakujte negotovost družine.

TEHTNICA – Vaše družabno življenje bo sončno in svetlo, zato se ne zapletajte v spore. Že manjši nesporazum bi lahko prinesel resne težave v vaš odnos z nekom, ki vam ogromno pomeni.

ŠKORPIJON – Naj vas ne bo strah prepustiti se neki čisto novi izkušnji, ki vam prinaša svežino in stabilnost. Povabite prijatelja na kavo, zabavali se boste in dobili odličen nasvet.

STRELEC – Čim prej se oglasite na telefon in odgovorite na elektronsko pošto, saj vas čaka nekaj, česar ni mogoče prestaviti. Povežite se z energičnimi in samozavestnimi ljudmi.

KOZOROG – Končno je nastopil čas, ko boste lažje zadihali. Danes boste dobili neko ugodno informacijo. Mogoče je, da vam bo nekdo čisto naključno ponudil pomoč, ki vas bo rešila.

VODNAR – Lotite se nečesa novega ali takšnega, kar vas osrečuje in sprošča. Naredite tudi nekaj, da boste izboljšali družinske odnose in pokazali, da se družina na vas lahko vedno zanese.

RIBI – Presenetil vas bo nekdo, ki se vam hoče znova približati, čeprav sta zgodbo že zaključila. Vsekakor si vzemite dovolj časa, da mu boste prisluhnili, čeprav v sebi še vedno nosite jezo.