Zanimivosti

Horoskop za soboto, 27.9.

G.G.
27. 9. 2014, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Že nekaj časa čutite, da niste na pravi poti, kar se tiče stanja na čustvenem področju. Dejanjem v povezavi s tem se ne boste mogli več dolgo izogibati, zato se pripravite na soočenje.

BIK – Danes se ustavite in se ozrite za seboj. Ponujajo vam pogoje, ki jih za zdaj ne morete sprejeti, so pa lahko odlična iztočnica v prihodnosti. Vse skupaj vas bo razveselilo.

DVOJČKA – Svojo energijo usmerite v partnerja in bližnje. Vaša spontanost bo nalezljiva. Tokrat boste lahko naredili nekaj stvari hkrati in si potem vzeli še čas za ljubezen.

RAK – Ekipne dejavnosti vas lahko danes popeljejo v svet zadovoljstva. Občutek zavezništva, topline in ljubezni vam bo okrepil samozavest. Ne bodite zadržani, vključite se v kakšno skupino.

LEV – Današnji dan bo poln nepredvidljivega, kar vam je po navadi všeč, toda danes vas bo obremenilo, saj ste neodločni in pričakujete hitre rešitve. Umirili se boste šele v večernih urah.

DEVICA – Ne bodite presenečeni, če bodo nekateri znanci postali prijatelji. Z obstoječimi prijatelji boste poglobili odnose, v ljubezni pa je čas, da si snamete rožnata očala in se soočite z resnico.

TEHTNICA – Življenje morate živeti, in danes boste imeli možnost to storiti tudi v pravem pomenu besede. Nekaj, kar ste želeli storiti že dalj časa, boste danes izpeljali.

ŠKORPIJON – Ne boste vedeli, kaj bi lahko spremenili, da bi se počutili bolje. Začeti morate pri vzroku, ki se skriva samo v vas. Priznati si boste morali, da niste pripravljeni na odrekanje.

STRELEC – Nekdo se bo pritoževal, da niste dovolj pozorni, kar vas lahko razjezi. Morda ima prav, toda trenutno se ne morete ubraniti, zato opazke upoštevajte in se osredotočite na najpomembnejše.

KOZOROG – Zelo hitro se boste danes usmerili v določene taktične rešitve, ki vas lahko s previdnostjo daleč pripeljejo. Razpeti boste med obveznostmi, ki vas čakajo, in družino.

VODNAR – Nikar se ne skrivajte za zidovi, ampak se usmerite v dobro družbo. Videli boste, da so nekateri ljudje okoli vas bolj dovzetni za vaše občutke, ker so tudi sami bolj čustveni.

RIBI – Imate veliko razlogov, da zaupate nekomu izmed vaših bližnjih, čeprav v zadnjih časih nista vedno na istem bregu. Obojestranski nameni lahko obrodijo odlične sadove.