Zanimivosti

Neverjetno, kaj je bila pripravljena narediti za slavo

J.P.
27. 9. 2014, 09.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Enaindvajsetletnica trdi, da je za kirurško dodano tretjo dojko plačala dobrih 15.000 evrov. Domnevno zato, da bi postala zvezdnica resničnostne televizije. Ima pa tudi drugo razlago za svoje ravnanje.

Facebook

Jasmine Tridevil, kar seveda ni njeno pravo ime, trdi, da jo je iz etičnih razlogov zavrnilo več kot petdeset kirurgov, preden je končno dobila tretjo dojko. Sedaj je najela snemalno ekipo, ki ji sledi po Floridi in dokumentira težave, s katerimi se sooča ženska s tremi prsmi.

Facebook
Tovrstni posegi so prepovedani.

Medtem ko je postopek povsem izvedljiv, kirurgom tovrstne posege, ki posegajo v človekovo dostojanstvo, prepovedujejo etična načela, kot jih je začrtal Ameriški odbor plastičnih kirurgov. Tridevil pa je očitno uspelo nemogoče, saj je našla kirurga, ki ji je bil pripravljen izpolniti željo pod pogojem, da ne bo izdala njegovega ali njenega imena. Razkrila je le, da ji je kirurg dojko ustvaril iz tkiva, ki ga je vzel iz njenega trebuha. Predstavniki prej omenjenega odbora so že dejali, da so na lovu za kirurgom, ki je opravil poseg.

Na spletu je mogoče videti številne fotografije, ki jih je delila s svetom v upanju, da bi ljudi prepričala, da njen izgled ni potegavščina. Celo takšne v prirejenih kopalkah s trojnim nedrčkom. Enaindvajsetletna maserka je tudi ponosno razkrila, da sta se ji odpovedala tako njena mama kot sestra. Oče naj bi po drugi strani njen nov videz sprejel, čeprav stežka. Jasmine pa svoje odločitve ne obžaluje, ravno nasprotno. Je ravno na tem, da na MTV pošlje prvo epizodo svojih prigod, na katero polaga vse: »Ves svoj denar sem vložila v to. Če mi ne uspe, je konec z mano.« Ob tem pa je dodala, da ne gre za obupan poskus lova na svetovno slavo: »S tretjo dojko sem se hotela narediti moškim neprivlačno. Nikoli več nočem iti na zmenek.«