Astro

Horoskop za nedeljo, 10. decembra

W.Y.
10. 12. 2017, 06.46
Posodobljeno: 10. 12. 2017, 08.21
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

profimedia

OVEN - Napetost v domačem okolju še ne bo popustila. Spraševali se boste, če bo kmalu kaj drugače, saj je to stanje za vas nevzdržno. Tudi dvomili boste vase, kar ni priporočljivo.

BIK - Ne zanašajte se na to, da bi vam kdo rešil zadeve namesto vas in premislite, koga boste poprosili za pomoč, saj bi vam nekdo utegnil celo škodovati na čuden način.

DVOJČKA - Na zasebnem področju se bodo stvari začele počasi premikati na bolje. Sprva boste negotovi zaradi obnašanja nekoga od prijateljev, nato boste začutili, da v bistvu delate prav.

RAK - Ljubljeni osebi se boste le s težavo prilagodili, saj so vaše misli trenutno usmerjene drugam. V vas se bo pojavil dvom, ki vas bo sledil in jezil skozi ves dan.

LEV - Danes vas čaka manjša zmaga na osebnem področju. Nekaj, na čemer ste delali v zadnjem času, se bo uspešno razpletlo. Občutek bo odličen, vi pa zadovoljni.

DEVICA - Ne boste vedeli, ali bi prosti čas preživeli s svojo ljubljeno osebo ali bi si vzeli nekaj časa samo zase. Odločite se tako, kakor bo ustrezalo vam in se ne ozirajte na druge.

TEHTNICA - Danes se boste morali resnično poglobiti, veliko boste morali razmišljati tudi o neki zadevi, ki vas čaka, kar vas bo izčrpalo. Večer bo romantičen in veliko bolj sproščen.

ŠKORPIJON - Na vsak način boste želeli povedati ljubljeni osebi, koliko vam pomeni, kar se bo izkazalo za dober korak. Imeli boste slab občutek, vendar bo v večernih urah izginil.

STRELEC - Veliko novic boste morali povedati in prejeli jih boste kar nekaj, ki vas bodo vznemirile. Šele zvečer boste zares sprejeli na pravi način, kaj vse ste izvedeli.

KOZOROG - S posebno osebo se boste danes veliko pogovarjali in smejali. Vse skupaj bo trajalo cel dan, ki vam bo zelo hitro minil. Izkoristite to in povejte vse, kar vam leži na duši.

VODNAR - Čeprav vas ljudje vedno znova razočarajo, še vedno verjamete, da si zaslužijo nove priložnosti. Danes bo vaše zaupanje nagrajeno, kar vas bo dvignilo v višave.

RIBI - Besede osebe, ki jo srečujete, se bodo izkazale za neresnične, kar vas bo razjezilo. Podvomili boste v vse in poiskali resnico, ki pa vas lahko celo pozitivno preseneti.