Napoved

Horoskop za nedeljo, 26. novembra

W.Y.
26. 11. 2017, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Dan boste začeli zelo optimistični, saj komaj čakate, da se odpravite na izlet. Pred tem se boste morali pogovoriti z nekom, ki bo tokrat dokaj trd oreh za vas.

BIK - Razmišljali boste o novih priložnostih, ki so pred vami. Čutili boste potrebo, da ljubljeni osebi pokažete, koliko vam v resnici pomeni. Pazite, da kljub zagonu ne boste pretiravali.

DVOJČKA - Danes boste družabnega razpoloženja, vendar bo pogovor od vas zahteval veliko resnosti in prilagodljivosti. Z odločnostjo boste prepričljivo nastopili.

RAK - Pustite, da ljubljena oseba ali simpatija naredi prvi korak. Ni potrebno, da vedno vse prevzamete nase, potem pa se pritožujete, da ste preobremenjeni in nemirni.

LEV - Če boste tiste, ki vam gredo na živce pustili pri miru, bo dan potekal spontano in vznemirljivo. Tokrat si boste znali izboriti svoj prav, tudi če bo pot do tja zakomplicirana.

DEVICA - Nekatere stvari spreglejte, saj bo to za vas lažje, kot da bi se morali soočiti z njimi in o njih razmišljati. Vzeli si boste čas za tiste, ki vas popolnoma podpirajo pri vaših odločitvah.

TEHTNICA - Danes bo prišel trenutek, ko se boste morali odločiti in zaupati nekomu, ki ga ne poznate dovolj dobro, vendar ima trenutno v vašem življenju pomembno vlogo.

ŠKORPIJON - Nekoga ste preveč povzdigovali, čeprav si tega ni zaslužil. Ne boste najboljše volje, saj boste nemirni, če ne bo vse točno tako, kot ste si vi pred kratkim zamislili.

STRELEC - Zvezde prinašajo močno željo po odkrivanju resnične ljubezni in izražanju svojih občutkov. Odlikovala vas bo moč in volja in to bo odličen napredek na vašem osebnem področju.

KOZOROG - Umetnost vam prinaša notranji mir in zadovoljstvo. Energije, povezane z ljubljeno osebo, se bodo v današnjem dnevu okrepile in stopnjevale, kar vas bo razveselilo.

VODNAR - Veliko bo odvisno od tega, kakšno počutje si boste danes zbrali. Od vas se pričakuje samozavest, vi pa ste na preizkušnji, ko morate verjeti vase in se znajti sami.

RIBI - Slišali boste pomembne informacije in tako se boste glede določene zadeve veliko lažje odločali brez odvečnih dvomov. V večernih urah boste prišli do pomembnih zaključkov.