Napoved

Horoskop za petek, 17. novembra

W.Y.
17. 11. 2017, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj bo prinesel ta dan?

OVEN - Na področju čustev boste sprejeli nekaj zanimivih odločitev, ki bodo ključnega pomena za vašo prihodnost. Smehljali se boste in prevzeli pobudo, ki vas bo usmerila v boljše rezultate.

BIK - Danes boste potrebovali več nežnosti in pozornosti. Popoldne bo na vrsti nekaj opravkov, pri katerih se boste morali otresti čustev in zadeve končati popolnoma objektivno.

DVOJČKA - Samozavestni ste in močni, toda kljub temu vas spremlja občutek, da ni vse tako, kot si vi želite. Prišli ste do točke, ko se boste burno usmerili proti spremembam.

RAK - Nujne opravke raje pustite za kakšen dan kasneje, ko boste bolj zbrani in umirjeni. Pazite na prehrano, saj boste le tako imeli manjše možnosti, da se vas dotakne kakšna zdravstvena težava.

LEV - Danes ne boste imeli miru. V številnih situacijah si boste morali vzeti več časa za premislek, namesto da bi se preveč obremenjevali, komplicirali in se zapletali v čudne zgodbe.

DEVICA - Na poslovnem področju ste raztreseni, zato se lotite nečesa, kar je zelo pomembno, malenkosti pa danes črtajte s seznama. Proti večeru boste postali nestrpni.

TEHTNICA - Danes boste imeli v mislih pomemben cilj, ki se mu ne boste hoteli za nobeno ceno odpovedati. Čim prej se odpravite nekam, kjer boste lahko sproščeni.

ŠKORPIJON - Razmišljali boste o svojem razmerju, toda počakajte, ker še ni čas, da bi ukrenili kar koli pomembnega. Počasi slutite, da se vse skupaj obrača v boljšo smer.

STRELEC - Sprememba okoliščin bo danes vplivala na vaše počutje. Soočili se boste z novostmi, ki prihajajo, čeprav nekoliko z zamikom. V večernih urah boste prijetno utrujeni.

KOZOROG - Preveč se obotavljate, ali bi naredili korak ali ne. Ker niste prepričani, je znak, da bi morali še nekoliko počakati. Mešani občutki vas bodo danes ves čas jezili.

VODNAR - Danes vas bo vodila spretnost , ki jo bo zaznala tudi okolica. Ne igrajte se z ljubezenskim ognjem, da se ne bo vse skupaj kmalu obrnilo proti vam in vam pričaralo nezadovoljstvo.

RIBI - Preverite svoj urnik, da ne bi izpustili nečesa pomembnega. Zopet se v vaše življenje vrača nekdo, ki ga še niste pozabili, kar vam bo predstavljalo velik problem na čustvenem področju.