Astro

Horoskop za soboto, 9. decembra

W.Y.
9. 12. 2017, 06.49
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Uživali boste v pozornosti in čutili, da je trenutek čisto vaš, zato se boste spogledovali z novimi možnostmi, ki vam bodo všeč. Čeprav zapravljanje ni vaša strast, boste danes uživali.

BIK - Poleg prijaznosti boste pokazali odločnost, ki je od vas v določeni situaciji nihče ni pričakoval. Ne boste se obremenjevali z mnenjem ali kritiko, saj ste dovolj sigurni vase.

DVOJČKA - V domačem okolju vas bodo zasuli z obveznostmi, zaradi česar se bo nakopičilo tudi nekaj negativne energije, ki se je boste najlažje znebili s športnimi dejavnostmi.

RAK - Manj ko si malenkosti jemljete k srcu, lažje boste napredovali proti svojim odločitvam. Sreča bo na vaši strani, zato ne oklevajte, ampak se s svetlobno hitrostjo usmerite proti zmagi.

LEV - Zanimivi ljudje odhajajo iz vašega življenja, kar vas bo najprej nekoliko prizadelo, nato boste ugotovili, da je to možnost za nove začetke Obeta se vam uspeh.

DEVICA - Vse kar se vam dogaja, lahko vzamete pozitivno, kar boste spoznali kmalu. Danes boste potrebovali dobro voljo in optimizem, da boste prebrodili dan brez konfliktov.

TEHTNICA - Truditi se boste morali, da ohranite zbranost, saj vas bo nekdo ves čas jezil. Prišel bo trenutek, ko vam bodo popustili živci in takrat se poskusite nekoliko zadržati.

ŠKORPIJON - Izjemno iznajdljivi boste, saj bo treba poiskati kakovostno rešitev za določen problem, ki vas muči. Izzive boste sprejemali odprto, veseli boste vsakega komplimenta.

STRELEC - Stvari so končno takšne, kot vam ustreza, kar vas bo prebudilo. Našli boste nekoga, ki je podobnega razmišljanja. Ljubezen vas povezuje z zelo odločno osebo.

KOZOROG - Čeprav boste v svoje odnose veliko vlagali, boste napredovali bolj počasi, kar vas bo jezilo. Prišli bodo trenutki, ko ne boste vedeli, kje se vas drži glava, saj boste preobremenjeni.

VODNAR - Svoje občutljivo razpoloženje boste skrivali. Baterije si boste najbolje napolnili v družinskem krogu, ki bo usmerjen v harmonijo in sproščene pogovore.

RIBI - Z optimizmom boste začeli dan, pripravljeni boste na nove izzive, le čustvene zadeve ne bodo imele najboljše oblike. Odprite oči, preden gre vse mimo vas.