Rojstva otrok

Dogajalo se jim je na polno: od skrivnostne Tjaše do hudomušne Tanje

Nejc Simšič
31. 12. 2017, 18.43
Posodobljeno: 31. 12. 2017, 18.50
Deli članek:

Slovenskim zvezdnikom je vse leto dogajalo na polno, še posebej veseli in srečni pa so bili tisti, ki so letos postali novopečeni starši.

M24
Tanja Žagar je bila skrivnostna o vsem – od nosečnosti do tega, ali je oče res Miki Šarac. Po rojstvu sina Karla je vse postalo jasno.

Leto 2017 je bilo, vsaj za nekatere znane Slovenke in Slovence, izjemno – še posebej zato, ker so postali starši.

Priljubljena in talentirana lepotica Tjaša Kokalj Jerala je poleti v petem mesecu nosečnosti rodila dvojčici. Dneve in noči je trepetala za njuno zdravje, a se je na koncu vse izteklo srečno in danes so vesela družina.

Za velik šok je poskrbela tudi lepa manekenka, voditeljica, stilistka in blogerka Tjaša Kokalj Jerala, ki je veliko predčasno rodila deklici, kar smo prvi razkrili prav v časopisu Novice Svet24. Tjaša je tako kot svojo poroko skrivala tudi nosečnost in rojstvo dvojčic, ki sta danes, na veselje vseh, zdravi in živahni, čeprav njuni imeni še vedno ostajata skrbno varovana skrivnost.Novega družinskega člana so pozdravile tako pevke in igralke kot televizijske voditeljice.

Zagotovo pa je bila najbolj odmevna nosečnost priljubljene pevke Tanje Žagar. Ta je svojo nosečnost skrivala do zadnjega in bila, dokler se ji ni že zelo poznalo, skrivnostna. Oktobra se je pevki in njenemu partnerju Mikiju Šarcu rodil zdrav fantek Karlo, ki si ga vsi že nestrpno želijo videti, a ga za zdaj par uspešno skriva.

Ffacebook
Tjaša Kokalj in Klemen Jerala sta imela lani skrivno poroko, letos pa še skrivno rojstvo.

V letu 2017 so se otrok razveselili še lepotica Nina Osenar in Dejan Kontrec, televizijska voditelja Nataša Gavranič in Blaž Jarc, voditeljica Darja Gajšek in njen partner Alen ter voditeljica Maja Sodja in njen partner Damjan Žibert.

Mare Vavpotič/M24
Nina Osenar je spol otroka razkrila na Žarometih, z Dejanom Kontrecem pa sta se maja razveselila sina Marlona.

Tuji zvezdniki 

Na tujem so zvezdniški starši postali Cristiano Ronaldo, Mark Zuckerberg, Serena Williams, Beyonce in Jay-Z, George Clooney, Natalie Portman, Bradley Cooper, Janet Jackson in drugi.

Instagram
Voditeljica Slovenskega pozdrava Darja Gajšek je s partnerjem Alenom povila deklico Emo