Božična

Po ponedeljku se teden pozna!

G.Z.
30. 12. 2017, 21.30
Deli članek:

Žurerji Dean On The Mike, Dr. Silvano DJ in Collegium Mondial Travel so združili moči v tradicionalnem božičnem DeeJay Timu, ki je letos gostil Groove Coverage.

Rene Knapič
Božični DeeJay Time: že 20 let obvezna sestavina veselega decembra.

Potem ko sta Dean in Silvano po desetletnem premoru že dvakrat v kratkem času napolnila Cvetličarno, je težko reči, da ponedeljki niso dan za celonočna druženja na plesišču.

Rene Knapič
Ko Dean in Silvano strežeta s klasikami, ne pomaga ne klima ne zima.

Radio Salomon in DeeJay Time bosta marca slavila 25. obletnico delovanja.

Po noči čarovnic je bil tokrat izgovor za XXL-žurerski vikend tradicionalni Božični DeeJay Time, ki je stalnica veselodecembrske ponudbe že debelih 20 let. Seveda pa najglasnejši žur v mestu ne bi bil, kar je, brez posebnih gostov, ki sta mu dala mednarodno dimenzijo. Projekt Groove Coverage, ki ga v klubski izvedbi sestavljata DJ Novus in pevka Mell, se rad vrača k nam: »Na vseh žurih, od prvega v začetku tisočletja, je bila tu dobra energija in zelo sva se zabavala. Nemci potrebujejo čas, da se ogrejejo, v Ljubljani pa nastane evforija, še preden stopiva na oder in prižgeva mikrofone.« Tokrat ni bilo nič drugače: občinstvo je z njima veselo pelo hite, kot so Moonlight Shadow, Poison, God is a Girl in Runaway, predstavila pa sta tudi novost Wake Up, ki jo že lahko slišite v programu DeeJay Tima na Radiu Salomon.

Rene Knapič

Rene Knapič
Dean, Mell, Dr. Silvano in Novus v spet malce premajhni Cvetki.