Spremembe

Zvezdnica zamenjala stanovanje in službo

Teja Pelko
25. 9. 2017, 07.00
Deli članek:

Simpatična Primorka je na lastni koži že večkrat občutila, da so edina stalnica v življenju spremembe.

osebni arhiv
Suzana Jakšič

Nedavno se je morala spoprijeti z dvema najbolj stresnima: menjavo stanovanja in službe.

Osebni arhiv
Primorka s svojim Packotom.

»Znova sem se bila prisiljena seliti. Nam najemnikom ni lahko, saj stanovanj za neko normalno višino najemnine skorajda ni. Ljudje oddajajo tudi grozljive luknje, kjer naj živijo sami, če jim to ustreza! Poleg tega večina najemodajalcev ne mara živali, moji dve muci Packo in Lumpa pa sta moja družinska člana. Sicer pa z ljudmi, ki nočejo živali, ne želim imeti nobenega opravka,« v jezi pravi Suzana Jakšič.

osebni arhiv
Suzana je zaradi dela pogosto zdoma.

Na srečo je resničnostni zvezdnici, ki ji leta nikakor ne pridejo do živega, po dolgem iskanju le uspelo najti primerno bivališče. »Dobila sem luštno stanovanjce malce zunaj Kopra in sem vesela, ker ustreza mojima mucama, saj bomo sredi narave,« nam je razkrila Jakšičeva.

Arsen Perić
Vedno bolj svetla Suzana Jakšič, čivava in Salome

Za Suzano pa je še ena velika prelomnica. Ne dela namreč več pri televizijski oddaji, katere del je bila dolga leta. »Veliko je bilo konfliktov in metanja polen pod noge, zato sem se končno umaknila. Sicer imam delo pred in za kamero zelo rada, a včasih je treba menjati okolje in nekatere ljudi. Ni mi vseeno, vendar je čas za nove izzive. Mogoče še vedno medijske ali pa sploh ne, bomo videli,« je skrivnostna lepotica, ki ne izključuje niti udeležbe v kakšnem novem resničnostnem šovu. »Saj moram znova zavzeti prestol kraljice resničnostnih šovov! Zdaj pariram Salome. Obe sva bile v treh,« navihano pravi Suzana.