Že osem let

Kate in Sarah se družita na skrivaj

snč
24. 9. 2017, 18.00
Deli članek:

Tretja nosečnost je vojvodinji Cambriški Kate Middleton življenje obrnila na glavo. Zaradi hudih slabosti čas preživlja v postelji in pod budnim zdravniškim nadzorom, ne udeležuje se dogodkov in ne sprejema obiskov.

Profimedia
Kate Middleton

arhiv svet 24
Še pred Diano je imela Sarah kratko romanco s princem Charlesom, pozneje se je poročila z Neilom McCorquodalom, s katerim ima tri otroke.

Poleg najožjih družinskih članov pa obstaja še nekdo, ki Kate v teh dneh obiskuje ter je vedno zaželen in dobrodošel. Gre za njeno dobro prijateljico laydi Sarah McCorquodale (62), starejšo sestro njene pokojne tašče princese Diane.

Čeprav Kate in Sarah ne živita blizu, se redno družita še iz časov, ko je bila Kate Williamovo dekle. Sarah je bila seveda tudi gostja na njeni poroki, na obletnico smrti princese Diana pa so Kate, William in Sarah preživeli skupen večer ter obujali spomine.

Zaupnici

Povezanost in zaupnost med Kate in Sarah v bistvu ni tako nenavadna, saj jo imata izmed vseh sorodnikov po mamini strani najraje princa William in Harry, bila pa je tudi zaupnica princesa Diane – od najbolj ranih let pa vse do smrti. Kate, ki svoje tašče nima, tastova soproga Camilla pa ima kup svojih obveznosti in zaradi živahne narave tudi pestro družabno življenje, je v lady Sarah tako našla drugo taščo, zaupnico in prijateljico.

Pokojna princesa Diana je o svoji sestri govorila kot o edini osebi, ki ji v življenju lahko brezpogojno zaupa, skupaj z otroki sta preživljali tudi skupne počitnice in se družili na družinskih srečanjih.

Zato je toliko bolj nenavadno, da se Kate in Sarah v bistvu družita na skrivaj, celo fotografija, na kateri bi bili skupaj, ni bila nikoli posneta.

Zakaj taka skrivnostnost v njunem razmerju, ni jasno niti najboljšim poznavalcem razmer na dvoru.