Nepremišljena nesreča

Drew Barrymore je skoraj umrla med snemanjem serije

K.M.
16. 2. 2017, 09.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Igralka je sama posnela nevarne prizore v seriji, a se je med tem skoraj usodno poškodovala.

Profimedia

41-letna Drew Barrymore, ki je v svetu zabavne industrije aktivna že več kot 38 let, trenutno sodeluje v novi televizijski seriji Santa Clarita Diet, ki je mešanica grozljivke in komedije. V njej igra ženo in mati iz predmestja, ki postane živi mrtvec, ki se prehranjuje s človeškim mesom in krvjo, če želi preživeti.

Med zanjo promocijo serije je igralka za revijo US Weekly izdala, da je med samim snemanjem skoraj umrla. ''V eni izmed epizod skoči na hrbet moškega, ki ga želi ubiti. Ampak je med vajo za ta prizor padla z igralca, ki je bil kar velik moški in se ga ni mogla dobro oprijeti. Preprosto je zdrsela dol in se z glavo udarila v beton. Preprosto sem si mislil, da je to to, ubili smo Drew Barrymore,'' je njeno izjavo razjasnil ustvarjalec serije, Victor Fresco

Barrymorova je k temu dodala, da je bilo vse skupaj zelo grozno in da se je bilo po okrevanju težko vrniti na prizorišče in dejansko posneti prizor, saj so bili vsi zelo napeti. ''Bilo je zelo resno. V življenju se še nikoli nisem počutila tako,'' je zaključila igralka, ki je med nesrečo dejansko doživela ''le'' pretres možganov.