Plastične operacije

Znana milijonarka nekoč lepotica, danes pa ...

A.K.
13. 12. 2016, 19.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Preden si je uničila obraz, je bila prava lepotica.

Profimedia

Milijonarka Jocelyn Wildenstein je za plastične operacije in različne popravke na telesu zapravila več kot štiri milijone dolarjev. Čeprav je mnogi ne poznajo po imenu, je obraz Jocelyn zelo znan, saj se ga mnogokrat prikazuje kot primer ekstremnega pretiravanja s plastičnimi operacijami.

Jocelyn je s popravki začela v sredini devetdesetih, menda se je bala, da bi jo soprog Alec N. Wildenstein zapustil. Po govoricah sodeč, je Jocelyn želela izgledati kot mačka, saj jih je njen soprog oboževal. Sama je sicer povedala, da je to storila zaradi sebe, a govorice niso potihnile.

Profimedia
Jocelyn in Lloyd

Njen novi videz pa njenemu zakonu ni pomagal, namreč Aleca je ujela v postelji z 19-letno rusko manekenko, zato ga je zapustila in se kasneje tudi ločila, čeprav je ločitev trajala kar dve leti, saj ji je, zdaj nekdanji mož, grozil s pištolo.

»Ko se pogledam v ogledalo, se sama sebi zdim prekrasna. Imam obraz, kakršnega sem želela,« svoj videz komentira slavna milijonarka. Pred številnimi operacijami, ki vključujejo kar sedem obraznih liftingov, drastično rekonstrukcijo oči in injekcije kolagena v ustnice, brado in obraz, je bila Jocelyn prava lepotica. Mnogi jo sprašujejo, zakaj si je uničila obraz, sama pa sebe vidi drugače.

Instagram
Jocelyn nekoč (na levi) in Jocelyn danes (na desni)

Pred nekaj dnevi se je znašla na sodišču, ker je svojega partnerja, kanadskega oblikovalca Lloyda Kleina s škarjami porezala po obrazu in ga polila z vročim voskom.