Lama Odom

Nekdanji vrhunski košarkar zopet na rehabilitaciji

K.M.
13. 12. 2016, 12.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Po novici, da bo ločitev med Khloe Kardashian in Lamarjem Odomom zaključena že ta teden, je v javnost prišla še novica, da se je nekdanji vrhunski košarkar zopet prijavil na rehabilitacijo.

Pred dobrim letom dni je športni in resničnostni svet šokirala novica, da se je nekdanji zvezdnik najmočnejše košarkarske lige na svetu in mož resničnostne zvezdnice Khloe Kardashian, Lamar Odom, skoraj usodno predoziral z drogo. Videti je bilo, da ga skorajšnja smrt, odpovedovanje organov in druge težave, ki so sledile, niso odvrnile od divjega načina življenja, ki ga je spremljalo v zadnjih letih.

Profimedia
Lamar je pred leti na igrišču blestel tudi ob Kobeju Bryantu.

Težave Lamarja so se pričele po zaključku njegove aktivne športne kariere, ki je trajala 15 let, saj je bil v njen konec skoraj prisiljen. Kaplja čez rob sta bili še smrti njegovih dveh najboljših prijateljev, ki sta ga potisnili v še večjo depresijo in posledično zatekanje k drogam. Vse skupaj je negativno vplivalo tudi na njegov zakon, saj Khloe ni našla rešitve in se je na koncu morala odločiti za ločitev. 

Kljub popolnemu okrevanju po usodni noči v Las Vegasu je bilo videti, da se Lamar ne more ločiti od svojega divjega načina življenja. Zato je novica, da se je prostovoljno pridružil programu rehabilitacije v San Diegu, toliko večje presenečenje. ''Bila je njegova lastna odločitev. Želi delati na svojem mentalnem in fizičnem zdravju za naslednje poglavje v svojem življenju,'' je vir povedal portalu E! News. Odločitev za to je verjetno povezana tudi s tem, da bo v tem tednu tudi uradno konec njegovega zakona s Khloe Kardashian. Par se je poročil septembra 2009, le mesec dni po tem, ko sta se prvič uradno spoznala.