Kim Kardashian

Po vseh družinskih dramah končno v javnosti

A.K.
13. 12. 2016, 13.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Prvič po tragediji v Parizu, moževem živčnem zlomu in novici o skrivnostni bolezni zvezdnice, se je Kim Kardashian tokrat pojavila v seksi spodnjem perilu.

Profimedia

Resničnostna zvezdnica se je umaknila iz javnosti zadnjih nekaj mesecev, izogibala se je tudi družbenih omrežij in izzivalnih naslovnic revij, ki jih je prej pridno zapolnjevala. Po vsem tem času pa se je odločila, da se bo pridružila slavnim kolegicam in se fotografirala za adventni koledar za revijo Love.

Profimedia

36-letnica je imela izjemno travmatično izkušnjo z ropom v Parizu, kar jo je globoko zaznamovalo. Od takrat naprej se je popolnoma umaknila z oči javnosti in vseh družbenih omrežij, saj se je odločila, da bo zasebno življenje strogo ločevala od javnega in da lepih trenutkov iz njene družine z javnostjo ne bo več delila. Mesec in pol kasneje jo je potrlo tudi moževo zdravstveno stanje, Kanye West je doživel hud živčni zlom in ker ni pustil, da se ga medicinsko osebje v bolnišnici dotika, je zanj morala skrbeti Kim.

Zakaj je Kanye doživel živčni zlom, še ni potrjeno, menda ga je iz tira vrglo več stvari, dogodek v Parizu, Kimina skrivnostna bolezen in 9. obletnica mamine smrti. Šušljalo naj bi se celo, da Kim želi ločitev od slavnega raperja, a je te govorice utišal njen bližnji prijatelj Jonathan Cheban.

Profimedia

Zvezdnica se je po dveh mesecih opogumila in pozirala na fotografiranju za adventni koledar revije Love, kjer se je pridružila slavnim damam v spodnjem perilu, prekrita s plaščem iz živalskega krzna. Kratek video njenega nastopa je bil objavljen celo na instagramu, čeprav se zvezdnica še vedno izogiba družbenih omrežij. Pred Kim so se za koledar fotografirale še Heidi Klum, Emily Ratajkowski, Bella Hadid, Gigi Hadid, Kendall Jenner in še mnoge druge zvezdnice.