Zvezdniška ljubezen

Razkrito je vse, celo podoba njunih otrok

snč
1. 12. 2017, 07.00
Deli članek:

Odkar ko sta princ Harry in njegova izvoljenka Meghan Markle razglasila zaroko, je vse drugače.

Profimedia
Potek poročnega obreda si bosta zamislila ženin in nevesta, plačala ga bo seveda kraljeva družina.

Profimedia
Bratec in ...

Kar sta v 16 mesecev trajajočem razmerju skrivala, sta zdaj zaupala javnosti. Povzetek vsega je, da sta si bila pač usojena in da sta do ušes zaljubljena drug v drugega.

Njuno nadaljnje življenje je že razdelano in za Harryja kakšnih večjih sprememb ne prinaša, za Meghan pa toliko več. 

Novi časi

Za vlogo prinčeve žene se je Megan že odrekla svoji uspešni igralski karieri. Naslednji korak je že storjen – vložena je namreč prošnja za britansko državljanstvo, ki ga bo Meghan seveda prejela brez težav, vendar bo urejanje trajalo najmanj leto dni, saj po britanskih zakonih pri tem menda niti za člane kraljevih družin ni izjem.

Profimedia
... sestrica bosta očitno nadvse ljubka.

Do poroke, za katero je že znano, da se bo zgodila maja v kapeli svetega Jurija v gradu Windsor, pa bo morala lepa ameriška ločenka skozi še eno preizkušnjo: odreči se bo morala svoji protestantski veri in sprejeti anglikansko, torej bo morala opraviti še dva obreda – sprejeti sveti krst in sveto birmo. Tudi pri tem do zaletov ne more priti, saj je poglavarka Anglikanske cerkve babica njenega zaročenca, kraljica Elizabeta.

Ker je zdaj vse jasno, so si mediji že privoščili drugačno vrsto ugibanj – po genetskih značilnosti Harryja in Meghan so izdelali podobe otrok, kakršne naj bi par imel. Predstavljamo jih tudi mi in seveda komaj čakamo, da vam namesto računalniških podob predstavimo prave dojenčke.

Profimedia
Otrokoma Harryja in Meghan manjkata le še imeni.