Hrvaška NAVEZA

Zvezdnici skupaj gulili šolske klopi

Andreja Comino
30. 11. 2017, 20.45
Deli članek:

Medtem ko so nekateri glasbeniki veliki tekmeci v boju za občinstvo in se niti ne pogledajo, sta hrvaški pevki Danijela Martinović in Severina Kojić dobri prijateljici in celo poslovni partnerici. Severina je namreč producirala Danijelin novi singel Telefon.

Mediaspeed
Hrvaški zvezdnici prihajata iz Splita, skupaj sta hodili tudi v srednjo šolo.

Osebni arhiv
Danijela, kakršne še nismo videli.

Priljubljeni pevki Severina Kojić in Danijela Martinović sta dokazali, da se pri njima ne vrti vse okoli posla, ampak tudi okoli prijateljstva. Zdaj sta šli še korak dlje in združili prijetno s koristnim. »Ponosna sem nanjo. Prekrasno je odpela, čustveno in čudovito, kot to zna samo ona,« je dejala Severina o prijateljičini novi pesmi, ki je nastala po dveh desetletjih uspešne kariere. Tokrat stavi na nov videz in glasbeni izraz, za katerega je zaslužna prav Severina.

SKUPAJ OD MALIH NOG

»Skupaj sva hodili v srednjo šolo. Presrečna sem, da skupaj sodelujeva, vežejo naju močne vezi, ki sva jih spletli med odraščanjem in so naju pripeljale do pristnega prijateljstva. V čast mi je bilo sodelovati kot producentka in za Danijelo iskati pesmi, ki jo bodo ponovno prikazale v najlepši luči, vendar ne na način, kot jo občinstvo pozna do zdaj,« je ponosna Severina. Pa tudi Danijela ne skriva zadovoljstva. »Zelo sem srečna. Dobro sem odpela pesem, ki me je prevzela v prvem trenutku. Severini je uspelo iz mene izvleči toliko čustev in mi postaviti visoke cilje, ker je verjela, da jih lahko dosežem,« razlaga svetlolaska, ki je za pesem posnela tudi videospot in se v njem predstavila v čisto drugačni luči. Pevki se veselita tako poslovnih kot zasebnih uspehov druga druge.