DRAGI SOSEDJE

Zaigrala je v seriji in se noro zabavala

B.P.
16. 11. 2017, 07.30
Deli članek:

Primadona slovenske zabavne glasbe Helena Blagne ta teden blesti v priljubljeni televizijski seriji, kjer je poskrbela za številna presenečenja.

Planet TV
Helena Blagne navdušuje v seriji Dragi sosedje, kjer igra samo sebe.

To sezono je imel blok Dragih sosedov kar nekaj gostov: kot vohun se je pojavil televizijski voditelj Jure Godler, nekaj časa je pri njih stanoval voditelj Jože Robežnik, Suzano pa je kuhanja (ne)uspešno učil kuharski mojster Tomaž Kavčič. Na obisku so bile tudi legendarna srbska igralka Seka Sablić, hitrojezična voditeljica Ana Maria Mitič in naša olimpijska prvakinja Urška Žolnir, zdaj pa je »drage sosede« popolnoma omrežila velika diva Helena Blagne, ki je z veseljem sprejela povabilo ustvarjalcev. »Zelo sem se zabavala. Bilo je kar intenzivno, ampak z dobro ekipo je vse lažje. Snemanja v Beogradu so bila res zabavna. Kako so se sosedje odzvali na moj obisk, kaj točno sem počela v njihovem bloku, pa bo jasno ta teden v Dragih sosedih,« je povedala Helena Blagne, ki so jo igralci pohvalili, da se je odlično odrezala v igranju skečev.

Planet TV
Tina Gorenjak in Nenad Tokalić - Nešo v družbi prve dame slovenske zabavne glasbe.

ZARADI SNEMANJA NI ŠLA NA SODIŠČE

Zanimivo, da je bila prav pot v Beograd razlog, da Helena ni prišla na sodišče, kjer bi se morala soočiti z nekdanjim možem; snemanje serije je bil namreč kar dober razlog za njen izostanek.

IGRALKA IN PEVKA

Nastop v seriji pa ni bil Helenina prva igralska preizkušnja. Spomnimo, da je pred 12 leti že nastopila v gledališkem spektaklu Bakhantke, septembra letos se je pridružila ekipi muzikala Alpska saga, nastop v Dragih sosedih pa je še ena izmed Heleninih odličnih kariernih potez, saj se tudi v taki vlogi odlično počuti. Zato smo prepričani, da nam bo postregla s še kakšno igralsko potezo.