Nov trend

Konec je s selfiji!

N.S.
14. 10. 2017, 10.00
Deli članek:

Najvplivnejša ženska na spletu Kim Kardashian West je spet poskrbela, da se je za trenutek ustavil svet. Odločno je začela nasprotovati temu, čemur je pred leti sama dajala največ pozornosti in časa.

Reuters
Prisega na nov trend – popoln model v zrežiranemu okolju.

Saj ni res, pa je! Sliši se skoraj nemogoče, toda kdo drug bi lahko dejal, da se obdobje nekega trenda na družbenih omrežjih končuje, kot glavna zvezda te smernice? Kraljica selfijev Kim Kardashian West je šokirala z izjavo, da bi se zlahka odpovedala snemanju selfijev in da nikoli več ne bi objavila ali posnela selfija.

»Zdi se mi, da so selfiji trend izpred nekaj let. Selfi je 'avt'!« je brez sramu povedala Kim, ki je vsa leta veljala za nesporno kraljico selfijev in je svet posiljevala s svojimi fotografijami. Še lani je Kim oboževala pritiskanje na sprožilec, medtem ko je sama sebi pozirala z vseh mogočih zornih kotov. Pred leti je izdala celo 448 strani dolgo knjigo o umetnosti fotografiranja sebkov Selfish, v kateri s 448 strani v svet zre njena podoba – brez kakršnegakoli besedila.

Reuters
Sefi je preteklost!

Po nesrečnem pariškem ropu, ko so ji v glavo merili s pištolo, pa se je vse končalo. Prekinila je stik z javnim življenjem za dobre tri mesece. Ideja o tem, da so selfiji lanski sneg, pa je očitno že dolgo zorela v resničnostni zvezdnici, saj na svojem profilu na instagramu že dolgo ni objavila nobenega, na fotografijah raje pozira kot popoln model v zrežiranemu okolju.