Usodna ženska

Naziv Femme Fatal pripada zabavni Oti

Nejc Simšič
13. 10. 2017, 22.01
Posodobljeno: 13. 10. 2017, 23.01
Deli članek:

Festivalna dvorana je trepetala do zadnjega trenutka, ko so razglasili najbolj fatalno žensko leta 2017 po mnenju bralk in bralcev.

Revija Avenija
Televizijska voditeljica Ota Širca Roš je prepričala bralce revije Avenija.
Poleg velike zmagovalke večera, voditeljice Ote Širce Roš, so se za naziv Femme Fatal potegovale še Nuša Lesar, Ula Furlan, Alja Viryent, Pia Škofic, Tjaša Perko, Hana Karim in Ines Erbus.

Le kdo ne pozna zabavne, sproščene in predvsem srčne televizijske voditeljice Ote Širce Roš, ki že leta sije na slovenski medijski sceni? In prav zaradi svojih dobrih lastnosti, je postala letošnja Femme Fatal, čeprav sama pravi, da je vsaka ženska fatalna, usodna – že samo zato, ker je ženska. V svojem okolju, za svoje bližnje.

»Ženske zapeljujemo, rojevamo, manipuliramo (ne nujno s slabim pomenom), smo strastne in tudi bolj senzibilne, zato lahko sežemo onkraj oprijemljivega, in ja, smo usodne…,« pojem usodnosti opisuje zmagovalka Ota. »Obstajajo globalno usodne ženske; svetovne voditeljice v ospredju ali v ozadju, ki s svojim šarmom, 'prefriganostjo', ostrino, jasnim ciljem in strastjo vplivajo na človeštvo,« je prepričana Ota, ki se sama najbolj fatalno počuti takrat, ko se ji zdi, da je dosegla spremembo na bolje samo zato, ker je to ona.

»S svojim značajem, šarmom, humorjem. Ko za premik sploh ne potrebujem drugega argumenta. Ko komu privzdignem obrv in se mu zasadim v misli in dejanja,« je še povedala Ota, ki je bila ob razglasitvi ganjena, presrečna in predvsem počaščena.