Nikoli ni prepozno

FOTO: Jesenski užitki znanih Slovencev

Andreja Comino
5. 10. 2017, 20.20
Deli članek:

Letošnja kopalna sezona se je zaradi slabega vremena končala prej, kot bi si želeli. Vendar se tudi številni znani obrazi držijo pregovora, da kopriva ne pozebe.

Osebni arhiv
Saša Einsiedler je šla na morje s svojim partnerjem Andrejem.

Mnogi predstavniki slovenske estrade so tudi v manj toplih dnevih pobegnili na morje. Predstavljamo nekatere, ki so svoje jesenske morske trenutke delili s prijatelji. 

Sončenje v kopalkah

Osebni arhiv
Gordana Grandošek Whiddon pravi, da je sončenje v pasji družbi še posebej zabavno.

Plesalka in modna oblikovalka Gordana Grandošek Whiddon se je šla potepat v Umag, s seboj pa je vzela svojega štirinožnega ljubljenčka. Ko se je pokazalo sonce, se je hitro preoblekla v kopalke in šla lovit sončne žarke.

Morski dnevi Saše Einsiedler

Trenerka javnega nastopanja in voditeljica delavnic za samopomoč Saša Einsiedler je letos preživela nepozabno poletje. S partnerjem Andrejem in petimi otroki so bili v Premanturi, malo sta bila tudi sama na njegovi jadrnici, nato pa sta šla še na opazovanje sončnega mrka v Ameriko. Saša se sicer rada odpravi tudi na sprehod ob morju.

Novo življenje Maje Ferme

Osebni arhiv
Modna oblikovalka Maja Ferme uživa v vozičkanju. Tudi na morju.

Odkar je postala mamica, se svet modne oblikovalke Maje Ferme ne vrti več toliko okoli mode, temveč vso ljubezen in pozornost posveča svoji ljubki hčerki. Maja je še posebej vesela, ko lahko svojo edinko odpelje na morski zrak, kjer pa večino izleta – prespi.

Strastna potapljačica Darija Strah

Osebni arhiv
Ginekologinja Darija Strah si je privoščila potapljanje na Lastovem.

Priljubljena ginekologinja Darija Strah je ženska tisočerih talentov in številnih konjičkov. Najbolj pa se sprosti, ko se obleče v neoprensko obleko, si na rame povezne jeklenko s kisikom in se poda v raziskovanje podvodnega sveta. Tako je bila pred kratkim kar nekaj dni na Lastovem, kjer se je imela nepozabno.

Jadralska pustolovščina Nine Vipotnik

Osebni arhiv
Piarovko Nino Vipotnik smo ujeli na jadranju.

Pravijo, da se je na jadranje najlepše odpraviti maja, v začetku junija ali konec septembra, ko ni turistov. Temu pritrjuje tudi piarovka Nina Vipotnik, ki se je s prijateljicami odpravila na jadranje. Nižje temperature punc niso zmotile, nasprotno, uživale so v dobri družbi, kjer ni manjkalo smeha.