Iskrena diva!

FOTO: Salome si zdaj želi imeti še pogovorno oddajo!

Nejc Simšič
5. 10. 2017, 07.10
Deli članek:

Danes zelo nasmejana transdiva Salome se nasmiha življenju; dolgo je namreč čakala, da bi nekega dne tudi sama dobivala nazaj lepe stvari od življenja.

Mare Vavpotič
Salome je srečna zaradi stvari, ki se ji dogajajo v življenju.

Pravkar se je vrnila iz New Yorka, ki je spodbudil njeno ustvarjalnost, tako da ima velike cilje. »Odločitve sprejemam sama in življenje me je naučilo prebrati ljudi, vseeno pa moram biti previdna. Vesela sem, da so me Slovenci bolj sprejeli, me pa žalosti, da je še veliko negativnosti med ljudmi, a je na srečo tudi veliko pozitivnosti.

Po vseh vzponih in padcih je priljubljena Salome, ki je s šovom MasterChef postala ljubljenka slovenskih gledalcev, danes presrečna, tudi zaradi vseh stvari in dogodkov, ki ji jih je življenje ponudilo v zadnjem času. Uspela je v kuharskem šovu, postala je ambasadorka svetovno znane kozmetike, ima svojo biografijo, redno službo v restavraciji, obiskala je New York – vse to je le nekaj stvari, s katerimi se lahko pohvali srečna Salome, ki bo zdaj še zvezda umetniške razstave. »Gre za LGBT-razstavo z imenom Razstava štirih, ki bo od petka na ogled v Slovenskem etnografskem muzeju. Skozi naše osebne poglede, predmete, naslovnice, obleke, nagrade in slike bodo ljudje spoznali identitete in izzive v življenju lezbijke, geja, biseksualne in transseksualne osebe,« je povedala Salome.

Osebni arhiv
Postala je tudi ambasadorka svetovno znane kozmetike.

Ima še eno željo

Transdiva Salome prizna, da je dolgo čakala, da bi nekega dne tudi sama dobivala nazaj lepe stvari od življenja. »Sem vztrajala in sem velika optimistka. In očitno se je izplačalo potrpeti vsa ta leta. (smeh) V veliko čast mi je, da bodo moje stvari razstavljene v muzeju, to sem si že lep čas želela, tako da vesolje uresničuje še eno mojo željo,« je priznala Salome, ki si želi še nečesa: »Rada bi imela pogovorno oddajo, ker mislim, da je pravi čas za to, da bi v tej zaspani Sloveniji spet kaj ustvarjala, kot sem včasih. Ne vem, vse se je umirilo, kot da nam manjka življenja, in mogoče čaka name.«

Osebni arhiv
Pravkar se je vrnila iz New Yorka, kjer je na polno zaživela.