Padla legenda

VIDEO: Ko so ga ujeli na prostosti, je bil zelo slabe volje

R.T.
2. 10. 2017, 09.35
Posodobljeno: 2. 10. 2017, 09.51
Deli članek:

"Prvo, to ni vaša stvar, kot drugo, sem v avtu zadnjih pet ur, tako da, kako naj vem, kako je zunaj," je nejevoljno odgovorila padla legenda ameriškega nogometa.

Profimedia
O.J. Simpson je na prostosti.

O.J. Simpson, nekdanji igralec ameriškega nogometa, ki je bil pred devetimi leti obsojen na 33 leta zapora, je bil izpuščen iz zapora pod še nepojasnjenimi okoliščinami. Novica o njegovem prihodu na svobodo je obšla svet, novinarji pa so ga ulovili pet ur po izpustitvi na eni od bencinskih črpalk.

Simpson ni bil preveč navdušen nad tem, da so ga očitno novinarji zasledovali in je na vprašanj odgovarjal prevej nejevolno in živčno. "Kaj za ...? Ste me zasledovali? Jezus ..." se je čudil Simpson, ko so ga novinarji vprašali, kako se počuti na svobodi. "Prvo, to ni vaša stvar, kot drugo, sem v avtu zadnjih pet ur, tako da, kako naj vem, kako je zunaj," je odgovoril nejevoljno.

"Nič se ni spremenilo, odkar sem na svobodi. Pet ur sem že v avtomobilu, devet let nisem videl nič v ZDA, še vedno se počutim ujetega," je še dejal Simpson in prosil, naj ga pustijo na miru.

Simpson je bil leta 2008 obsojen na 33 let zapora potem, ko so ga zaradi oboroženega ropa in napada aretirali v Las Vegasu.