UGIBANJA

Zaželen Vid Valič bi se zelo rad poročil!

Nejc Simšič
29. 8. 2017, 20.30
Deli članek:

Vid, ki je že nekaj časa srečen v objemu skrivnostnega dekleta, zadnje čase razmišlja o svoji sanjski poroki. Malo zares, malo za hec. A saj veste, kaj pravijo ...

Marko D. Ocepek
Smrtno resno razmišlja o poroki, zato je ustvaril monokomedijo.

Še vedno se na veliko ugiba o ljubezenskem življenju postavnega Vida Valiča. On o svojih vezah ne razglablja, se pa govori, da že nekaj časa ni samski.

Ni skrivnost, da bi se priljubljeni voditelj in komik Vid Valič že od nekaj rad poročil. Čeprav je dolgo veljal za zapriseženega samca, ima globoko v sebi že načrt za sanjsko poroko. In zdaj je s svojim razmišljanjem o tem sprožil nove provokacije in govorice. »Samsko življenje večinoma ni izbira, ampak posledica. Če si samski pri 25 letih, si normalen moški, pri 35 letih te imajo za psihopata ali geja. Kaj pa narediš, če se hočeš poročiti, a ne najdeš prave? Kaj narediš, če najdeš pravo, a se ona noče poročiti s tabo? Kaj narediš, če zasnubiš 20 žensk v dveh letih in ti vsaka reče »NE«?! In kaj narediš, če ti kakšna reče »DA«? Kako osvajati žensko, če se hočeš družiti le en večer, in kako osvajati žensko, da bo ostala s tabo dlje časa? Ali plešavost pomaga? Kakšna je formula za uspešen zmenek? Pojma nimam! Sem jih dal pa veliko čez!« vse to se Vid sprašuje v novi osebnoizpovedni komediji Tvoj bodoči bivši mož.

Toda prav s tem je sprožil ugibanja, da naj bi se tudi v resnici odpravil pred oltar. Ob tem vprašanju pa se je komik z najbolj slavnim nosom le skrivnostno nasmehnil.