Teorije zarote

Je dal princeso Diano umoriti bin Laden?

snč
24. 8. 2017, 20.20
Deli članek:

BLIŽE je dvajseta obletnica smrti priljubljene princese Diane – 31. avgust, več je različnih razlag njene nenavadne smrti. Prav vse teorije pa so si vedno bolj enotne, da je šlo za umor.

Profimedia
Princeso je, kot kaže, življenja stala njena izbira muslimanskega ljubimca.

Najnovejša verzija umora je verjetno posledica pogostih terorističnih napadov po vsem svetu. Tako kot za zadnjimi napadi naj bi namreč tudi za smrtjo Lady Di stal muslimanski svet. 

MOTEČI FAKTOR

Diana naj bi bila moteči faktor za muslimanski svet zato, ker je bil njen ljubimec, in kot se je takrat glasno šušljalo, oče otroka, ki ga je menda že nosila pod srcem, pač muslimanski bogataš Dodi Al Fayed. Ker sta po pripovedovanju njegovega očeta načrtovala tudi poroko, bi princesa ljudskih src z moževim imenom in svojim poreklom seveda dobila velik vpliv na muslimanski svet. To pa je bilo seveda na moč nezaželeno, saj se je, še preden je spoznala Dodija, zelo trudila motivirati zatirane ženske po vsem svetu, naj se borijo za svoje pravice, prav posebej pa je poudarjala, da so prve na potezi za boj muslimanske, ker so najbolj številne. 

Osama bin Laden naj ne bi imel nikakršnih zadržkov, da si roke umaže s princesino krvjo.

UKAZI Z VRHA

Taka odločnost in tolikšen vpliv pa sta šla menda v nos samemu vodji muslimanske teroristične skupine Al Kaide, šejku Usamahu bin Mohamedu Avadu bin Ladnu, znanemu kot Osama bin Laden. Član bogate savdske rodbine si je kot vodja džihadistov s krvjo umazal roke do te mere, da so mu zaradi terorističnih dejanj odvzeli savdsko državljanstvo, odrekla pa se mu je celo njegova družina in ga razdedinila.

Splošno mnenje je, da če Osama ni okleval, ko je 11. septembra sprožil napad na newyorška dvojčka, zakaj bi imel torej pomisleke pri umoru princese Diane, kljub dejstvu, da je bilo jasno, da bo poleg nje žrtev tudi človek njegove krvi Dodi Al Fayed.

Dianin muslimanski izvoljenec je bil sicer trn v peti tudi kraljici Elizabeti, vendar so poznavalci razmer prepričani, da je režiser prometne nesreče v Parizu leta 2011 v spopadu z ameriškimi specialci ubiti Osama.