Tanja Seme

Nobene rutine, le odklop in užitek

am
8. 8. 2017, 09.00
Deli članek:

Morje, žar in pivo ... so tri stvari, ki jih Aktualova voditeljica Tanja Seme povezuje s poletjem. Kot pravi, seveda zraven prija dobra družba, ki vse skupaj le še popestri.

Osebni album
Še preden se bo Tanjina hčerka Sara odpravila v šolo, se bosta predajali poletnim užitkom.

Dopust s svojo družino vedno preživi v Dalmaciji, nikoli pa je ne boste videli v kakšnem od hotelov ali apartmajev, saj že leta prisega na počitnikovanje v kampu. Ker sta s partnerjem precej komunikativni osebi, se zgodi, da vsako leto navežeta prijateljske stike s kakšno slovensko družino, ki prav tako uživa v kampiranju. Takšna nova poznanstva po navadi prerastejo v prava prijateljstva, saj se stiki po dopustovanju ohranijo.

Morje ima res svoje čare, a če je čas dopustov minil, še zdaleč ne pomeni, da se je zaključilo tudi obdobje »roštiljanja«. Sezona žara se pri Tanji začne že konec marca oziroma v začetku aprila, ko njena hči praznuje rojstni dan, zaključi pa sredi novembra. Kdo pa pravi, da so dobrote z žara aktualne le poleti?

Osebni album
Tanja Seme v družbi hčerke Sare in partnerja Mitje

Tudi sicer Tanja Seme ni človek rutine. Najbolj bi jo ubijala vsakodnevna rutina, ki je na račun svojega dela na srečo ne pozna. Tudi zato ljubi kampiranje. Vstane, ko se naspi, zajtrkuje, ko ji to ustreza, večerja, ko se ohladi, in v morje skoči, ko ji je vroče. Nobene rutine, le užitek.

Neizmerno pa uživa tudi v svojem delu, ki še zdaleč ni rutinsko. Zjutraj, dopoldne, popoldne, zvečer. Vsakokrat drugače. Saj veste … Aktual v živo oddaja 24 ur.