Natalija Bratkovič

Njen največji telesni atribut so ustnice

Teja Pelko
8. 8. 2017, 07.00
Posodobljeno: 8. 8. 2017, 08.58
Deli članek:

Simpatična Štajerka Natalija Bratkovič je znan medijski obraz, saj je radiu in televiziji zvesta že 15 let.

POP TV
Natalija je radiu in televiziji zvesta že 15 let.

Čeprav je na malih ekranih vedno videti kot iz škatlice, pa v zasebnem življenju skorajda ne uporablja ličil.

»Ko voditeljica stopi pred kamero, mora imeti na sebi mejkap in dobro obleko. V zasebnem življenju pa ne uporabljam ličil, maskara je zame vrhunec,« nam je razkrila Natalija.

Ker je videti zares odlično, je večkrat tarča vprašanj ali pa vsaj namigovanj, ali je imel prste vmes kak plastični kirurg. A – kot zagotavlja – je vse delo matere narave.

Marko Vavpotič / M24.si
Voditeljica se trenutno pripravlja na vodenje resničnostnega šova Kmetija, ki na Pop TV prihaja jeseni.

»Dostikrat so me že vprašali, ali imam v ustnicah botoks. Ne, po atiju jih imam – hvala, narava!!! Če me kdo vpraša, kaj bi izpostavila na svojem telesu, vedno rečem: ustnice, ker so mi res lepe – pa naj to ne izpade samovšečno. Nimam pa nič proti lepotnim operacijam. Če kdo z nečim ni zadovoljen in to vpliva na samozavest ali onemogoča delo, naj si gre – če je dovolj pogumen in si lahko privošči – to uredit. Nikogar ne obsojam, sama pa v življenju še nisem na točki, da bi sploh razmišljala o tem. Imam tudi kakšen siv las, a se tudi barvam ne. Jaz sem se zadeve lotila malo drugače – zagotovo tudi zaradi svojega življenjskega sopotnika Dejana, ki je trener kikboksa, pa tudi zaradi oddaje o zdravju, ki sem jo imela, in osebnih trenerjev, ki so mi vcepili v glavo, da lahko z zdravim življenjem in gibanjem marsikaj spremeniš. Staranja ne moreš ustaviti, narava ima svoj tok, lahko pa s tem veliko stvari popraviš, daš telesu energijo, čvrstost … Pa da ne bo pomote – tudi jaz imam celulit in (smejalne) gubice. A me to ne moti. Tudi če bo kdaj prišlo obdobje, ko s čim ne bom zadovoljna, bom o kakšnem invazivnem lepotnem posegu najprej pošteno razmislila, saj zna vsak poseg v telo pustiti neželene posledice. Že zaradi operacije, ki je bila nujno potrebna – zlomila sem si nogo, v določenih trenutkih še danes čutim bolečine. Glavni pomislek bo, ali je vredno in zakaj je vredno ... Da bom deset let mlajša?,« nam je svoj odnos do lepotnih popravkov razkrila Natalija.