Zabava

Osvaja Hrvaško in Avstrijo

Teja Pelko
7. 8. 2017, 20.45
Posodobljeno: 7. 8. 2017, 20.52
Deli članek:

Klemen Zupančič, simpatični Dolenjec, ki ga večina bolje pozna pod umetniškim imenom DJ Clay Clemens, to poletje preživlja predvsem v znamenju dela.

osebni arhiv
DJ Clay Clemens

Jahač plošč se trenutno mudi na Pagu, kjer nastopa v Noa Beach Clubu v sklopu festivala Dream Island, na katerem nastopa tudi znani britanski duo Sigma.

LJUBEZEN DO GLASBE POVEZUJE LJUDI

Julija pa je vrtel na spektakularnem festivalu Ultra Europe v Splitu, od koder se je vrnil s samimi pozitivnimi vtisi. »Na Ultri je vedno odlično! Zaveš se, kako ljubezen do glasbe povezuje ljudi z vseh koncev sveta. Vsa ta energija, ki jo ustvari množica ljudi, je zame neopisljiva,« nam je zaupal Clay.

osebni arhiv
Nove moči za nastope glasbenik rad nabira ob morju.

NA NASTOPIH NI SAM

Na nastopih glasbenika skoraj vedno spremlja njegova punca Barbee Šuštaršič, sicer priznana koreografinja, ki med drugim skrbi za njegov videz, ga bodri v težkih situacijah in se z njim veseli po uspešnih nastopih.

Anže Furlan
Glasbenik z dekletom Barbee Šuštaršič.

NAJPREJ DELO, POTEM ODDIH

Zaradi obilice nastopov na Hrvaškem in v Avstriji bosta šla na daljši dopust malce pozneje, do takrat pa bosta uživala v vikendih, med katerimi si po Klemnovih nastopih nabirata novih moči na tamkajšnjih plažah. Nazadnje sta uživala na Hvaru in Pagu.