Anja jenko

Kljub dojenčku najde čas zase

Teja Pelko
21. 7. 2017, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Anja se je s partnerjem Mariem Pejčičem pred dobrima dvema mesecema razveselila prvorojenca.

osebni arhiv
Anja se v materinski vlogi zelo dobro znajde.

Starleta se v materinski vlogi zelo dobro znajde, uspe pa ji najti tudi čas zase.

Anji nosečnost ni pustila odvečnih kilogramov. Sama pravi, da se za to lahko zahvali svojim staršem, od katerih je podedovala tako dobre gene. Kljub dobri genetiki pa se zvezdnica rada pusti razvajati in redno obiskuje lepotne centre, kjer neguje in poudarja svojo naravno lepoto. Pred kratkim je obiskala salon v Ljubljani, znan po tem, da najbolje vrisuje obrvi po metodi microblading.

osebni arhiv
Nosečnost na njej ni pustila odvečnih kilogramov.

Anja si je sicer – kot priznava – življenje z dojenčkom predstavljala nekoliko drugače. Od prijateljic je namreč poslušala zgodbice o tem, kako njihovi otroci samo jedo in spijo, a njen Liam ne sledi temu ritmu.

osebni arhiv
Anja Jenko, Mario Pejčič in Liam - srečna družinica.

»Mislila sem, da bo življenje z dojenčkom bolj mirno, veselila sem se kosil s prijateljicami, medtem ko bo dojenček spal, in vozičkanja. Moj Liam pa ne mara vozička; prespi sicer skoraj celo noč, kar je po eni strani super, a potem ves dan razgraja. Čez dan zelo malo spi, kar zahteva stoodstotno pozornost, brez počitka. Tudi na primer tako preprosto opravilo, kot je obisk salona, tako zahteva organizacijo. S sabo pripeljem prijateljico ali dve, ki potem zabavata Liama, da meni naredijo pedikuro ali kaj podobnega. Mislim, da je zelo pomembno, da si mama vzame čas zase – srečna mama bo namreč veliko boljša mama svojemu otroku in boljša žena partnerju,« je prepričana Anja.

osebni arhiv
Novopečena mamica redno obiskuje lepotne centre.

osebni arhiv
Anja med oblikovanjem obrvi v 22 Institute.