Dahnil večni da

Luka Šulić Tamari nadel poročni prstan

Teja Pelko
12. 7. 2017, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Čelist Luka Šulić, del slavnega slovensko-hrvaškega dueta 2Cellos, je oddan. Izbranki je večno zvestobo obljubil 7. julija.

Facebook
Luka je večni da dahnil na datum s tremi sedmicami. Poročil se je namreč 7. 7. 2017.

Ljubezen je par po skoraj dveh letih zveze okronal sredi svečinskih vinogradov, dogodek pa jima je uspelo izpeljati zunaj dosega oči javnosti.

Luka je nekaj poročnih fotografij delil tudi s svojimi oboževalci na družbenih omrežij, pospremil pa jih je z naslednjimi besedami: »Gospod in gospa Šulić. Najsrečnejši dan mojega življenja.« Mladoporočenca sta svoje prve poročne fotografije posnela nad znamenito cesto v obliki srca med svečinskimi vinogradi in sredi bližnjega nasada cvetočih sončnic pri Spodnji Kungoti.

Pod Lukovo objavo so se usule številne čestitke, nekaj njegovih oboževalk pa je v komentarjih potožilo, da jim je s tem dejanjem zlomil srce. Da bo do njega prišlo, je bilo sicer pričakovano. Luka je namreč Tamaro zaročil decembra lani na Novi Zelandiji, pričakujeta pa tudi naraščaj. Če in kam se bosta podala na medene tedne, ni znano, jasno je le, da ne bo šlo za tedne, saj Luko naslednji teden čaka prvi del turneje po ZDA. S Stjepanom Hauserjem jo bosta začela 18. julija v San Diegu, zaključila pa 30. julija v Cincinnatiju.