VROČE

Bujne zvezdnice se na plažah predajajo užitkom

ns
9. 7. 2017, 20.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V poplavi dopustniških fotografij znanih slovenskih zvezdnic tokrat objavljamo štiri, ki uživajo na oddihu, kjer se vsaka po svoje spopadajo z visokimi temperaturami.

Facebook
Nekdanja misica Tina Gaber na plaži razkazuje svoje obline.

Da so znani obrazi veliko zanimivejši takrat, ko razkrijejo kak delček svoje zasebnosti, se zagotovo strinjajo vsi, ki te dni nestrpno čakajo na informacije, kje dopustuje estrada. Velika večina znanih obrazov te dni že uživa v brezskrbnem oddihu na morju, kjer se visokim temperaturam upirajo s hlajenjem v morski vodi.

Facebook
Manekenka Anamarija Avbelj se s fantom Klemnom mudi v Grčiji.

Paparazo

Tina Gaber je priznala, da odkar je znana, se na plaži ne sleče, saj ve, da jo lahko kadarkoli kdo ujame v objektiv telefona, česar pa si ne bi želela, zato raje ves čas nosi kopalke.

V tokratnem izboru štirih estradnic smo najbolj navdušeni prav nad »morsko sireno«, nekdanjo misico, danes mlado lobistko Tino Gaber, ki je na plaži vzbujala zagotovo veliko radovednih pogledov.

Pisateljica in igralka Vesna Milek te dni uživa na sončni Kreti, saj je zaljubljena v Grčijo in njene otoke.

Nič ne manjka niti resničnostni zvezdnici Neni Nevenki Muršič, ki je na morju praktično vsak dan. Odkar ima še nesramno bogatega partnerja, pa je užitek na morju nadgradila tudi z razkošjem in jahtami.

Facebook
Nena Muršič takole uživa na razkošni jahti.

Čas je za popoln odmor! Estradnice brez slabe vesti priznavajo, da se na dopustu odklopijo od vsega, zato ugasnejo tudi telefone.

Svoj dopust pa je izkoristila tudi nekdanja miss Universe, manekenka Anamarija Avbelj, ki je s fantom Klemnom Janežičem v Grčiji uživala v adrenalinskih vodnih športih, saj sta s prijatelji delila sliko s pripisom: »Življenje je val. Ujemi ga!«

Facebook
Pisateljica in igralka Vesna Milek uživa na Kreti.