Zvezde plešejo

Voditeljica POP TV odšla iz oddaje

K.A.
14. 5. 2017, 22.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Plesni šov Zvezde plešejo je vse bolj napet, pari pa so se tokrat borili za nastop v polfinalu. Le komu je uspelo in kdo je moral domov oditi sklonjene glave?

POP TV
Nuša Lesar v srditem boju za mesto v polfinalu.

Šov Zvezde plešejo postaja iz tedna v teden bolj napet, na plesnem parketu pa je vse manj parov. V današnji oddaji je nastopilo le še pet parov, ob koncu pa je moral bitko za plesni globus znova zapustiti en par, ostali štirje pa so zaplesali v polfinale.

Deveti teden je bil v oddaji Zvezde plešejo namenjen slovenski glasbi, v tem tednu pa so bili vsi pari postavljeni še pred dodaten izziv. Vsak par je namreč v svojo sredo dobil še enega profesionalnega plesalca, tako da so morali na parketu odplesati kot usklajen trio, kar seveda predstavlja še dodaten izziv in usklajevanje.

POP TV
Maja Martina Merljak v plesnem dvoboju.

Neposredno v polfinale so se uvrstili plesni pari Dejan in Tadeja, Denis in Martina ter Urška in Jernej.

Za zadnje mesto v polfinalu pa sta se morala v plesnem dvoboju pomeriti plesna par z najnižjimi ocenami. Tokrat sta bila to Maja Martina in Miha, ter Nuša in Andrej. Za Nušo in Andreja pa je bil to tudi zadnji ples, saj sta se morala po ocenah sodnikov posloviti od tekmovanja za plesni globus.