EMA

Tanja Kocman razkrila, zakaj sodeluje pri tem projektu

Tina Bernik/Vklop
22. 2. 2017, 16.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

O svoji vlogi voditeljice EME, voditeljicah ...

Jani Ugrin
Tanja Kocman pravi, da gre tokrat za malo drugačen pristop.

Kakšna bo vaša vloga in kaj vaš podpis pri vodenju Eme?
Verjetno je moja vloga ta, da bom jaz jaz. V malenkost boljše oblečeni in naličeni verziji. Moj podpis bo pristnost.

Kaj vam je najbolj všeč pri drugih dveh voditeljicah?
S Tino sva sodelovali že pri nekaterih drugih projektih, tako da jo poznam malo bolje in lahko rečem, da pri njej izjemno cenim njeno toplino, energijo, talent in pristnost. Majo sicer šele spoznavam, a vidim, da je zelo kreativna, razmišljujoča in razumna oseba. Ravno zato sem prepričana, da smo krasna kombinacija.

Spremljate Emo? Katero ste si najbolj zapomnili?
Emo sem morda bolj spremljala nekaj let nazaj, ker sem zadnja leta med njenim časom večinoma nastopala. Pa vendar sem nekako vedno vedela, kaj se dogaja in okoli koga. Najbolj si bom sicer zapomnila tisto, kjer so zmagali Kalamari, ker je bila to edina, ki sem jo spremljala v živo. Še vedno pa sem sama največja fenica Darje Švajger in izjemne pesmi Prisluhni mi.

Kakšno glasbo najraje poslušate sami?
Moj okus za glasbo je zelo odvisen od mojega trenutnega počutja. Tako me lahko najdete med poslušanjem Foo Fighters, Robbieja Williamsa, Tonyja Cetinskega, Adele ali pa Elde Viler.

Kako dobro pojete in kaj bi zapeli na Emi, če bi izbirali med slovenskimi skladbami, ki so nas zastopale na Pesmi Evrovizije?
Pojem s srcem, a precej slabo. Dejansko pojem večglasno – sama. Če pa pojem ob nekom, ki to obvlada, me malenkost zanese proti pravim tonom. Definitivno bi zapela Prisluhni mi ... ampak mi ljudje verjetno ne bi hoteli.