Ljubezenska razmerja

FOTO: Velike zvezdnice, ki ljubijo mlajše moške

Teja Pelko
22. 2. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V svetu zabave običajno moški na rdeči preprogi pod roko držijo predstavnice nežnejšega spola, ki bi jim po starosti lahko bile hčerke. Obstaja pa tudi nekaj žensk, ki jim je bolj všeč mlado meso.

Reuters
Ivana Trump in Rossano Rubicondi.

Nekatere so se s svojimi izbranci poročile in imajo z njimi tudi otroke. Poglejte si devet aktualnih romantičnih zvez, pri katerih med paroma zeva vsaj 15-letna razlika.

Cher prisega na mlajše

Od leta 1975 se je pevka sestajala z vsaj 11 mlajšimi moškimi, med drugim s Tomom Cruiseom (16 let razlike), Valom Kilmerjem (14 let), frontmanom skupine Kiss Genom Simmonsom (4 leta), kitaristom Richiejem Samboro (13 let) in motoristom Timom Medvetzem (24 let). Njen nekdanji mož Sonny Bono pa je bil od nje starejši 11 let.

Ivana Trump in Rossano Rubicondi

Prva žena ameriškega predsednika Donalda Trumpa, 68-letna Ivana Trump, ima burno razmerje s 24 let mlajšim nekdanjim manekenom, Italijanom Rossanom Rubicondijem. Poročila sta se aprila 2008, po petih mesecih pa je Ivana vložila zahtevek za ločitev. Svojo romanco sta po ločitvi večkrat obudila, lani poleti pa sta bila tudi skupaj na oddihu v mondenem Saint-Tropezu.

Kathy Griffin in Randy Bick

Šestinpetdesetletna komičarka Kathy Griffin je z 18 let mlajšim tržnikom v zvezi že dobrih pet let. Par se je spoznal na festivalu hrane in pijače, zvezdnica pa je v pogovoru za revijo People priznala, da je najprej mislila, da bo šlo zgolj za bežno afero. Kathy in Randy živita v njeni vili na Bel Airu, družbo pa jima delata psa Pom in Larry, ki sta ju posvojila iz zavetišča.

Madonna in Aboubakar Soumahoro

Oseminpetdesetletna kraljica popa že nekaj let prisega na mlado meso. Trenutno naj bi se sestajala s 25-letnim manekenom Aboubakarjem Soumahorom. Januarja ga je vzela s sabo tudi na družinski smučarski oddih v Švici.

Allison Janney in Philip Joncas

Sedeminpetdesetletna igralka Allison Janney je že dobri dve leti v zvezi z 20 let mlajšim Philipom Joncasom. Ko sta se septembra 2015 skupaj sprehodila po rdeči preprogi ob podelitvi emmyjev, sta vzbudila precejšnjo pozornost.

Geena Davis in Reza Jarrahy

Reuters
Geena Davis in Reza Jarrahy.

Enainšestdesetletna igralka ljubi 16 let mlajšega plastičnega kirurga Rezo Jarrahyja. Leta 2001 sta dahnila večni da, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci, zdaj 14-letna hčerka Alizeh Keshvar ter 12-letna dvojčka Kian William in Kaiis Steven.

Kris Jenner in Corey Gamble

Reuters
Kris Jenner in Corey Gamble.

Enainšestdesetletna matriarhinja Kris Jenner je po razpadlem zakonu z Bruceom Jennerjem, ki si je po spremembi spola nadel ime Caitlyn, srečo v ljubezni našla v 25 let mlajšem Coreyju Gamblu. Skupaj sta od oktobra 2014.

Joan Collins in Percy Gibson

Reuters
Joan Collins in Percy Gibson.

Triinosemdesetletna legendarna igralka je v zvezi z 32 let mlajšim igralcem Percyjem Gibsonom. Vse od februarja 2002 pa sta tudi poročena.

Sam Taylor-Johnson in Aaron Taylor-Johnson

Reuters
Sam Taylor-Johnson in Aaron Taylor-Johnson.

Režiserka filma 50 odtenkov sive Sam Taylor-Johnson ljubi 24 let mlajšega igralca Aarona Taylorja-Johnsona. Spoznala in zaljubila sta se na snemanju filma Nowhere Boy, ko je imela ona 42 let, on pa komaj 18 let. Na premieri filma oktobra 2009 sta naznanila, da sta zaročena. Junija 2012 sta se poročila, ob tem pa sta si oba nadela priimek Taylor-Johnson. V zakonu sta se jima rodili dve hčerki – zdaj šestletna Wylda Rae in petletna Romy Hero.

Tina Turner in Erwin Bach

Reuters
Tina Turner in Erwin Bach.

Sedeminsedemdesetletna legendarna pevka Tina Turner je po nesrečnem razmerju z Ikom Turnerjem srečo v ljubezni našla v 16 let mlajšem direktorju glasbene založbe Erwinu Bachu. Julija 2013 sta po 27 letih zveze v Švici dahnila večni da.