Resničnostni šov

Zavisten Donald Trump?

K.M.
6. 1. 2017, 16.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kljub temu, da bo 20. januarja uradno prisegel kot novi predsednik Združenih držav Amerike, se Trumpu očitno še vedno kolca po starem položaju.

Profimedia

Donald Trump je kar 14 sezon vodil priljubljeni resničnostni šov Vajenec, ki je letos dobil novega voditelja, igralca in bivšega guvernerja Kalifornije, Arnolda Schwarzeneggerja. Trump, ki je iz spoštovanja odstopil s svojega položaja v zabavni industriji, pa se z dejstvom, da snemanje šova še vedno poteka, očitno še ni sprijaznil. 

V javnost so namreč prišli podatki o gledanosti prve oddaje 15. sezone, ki je dosegla za skoraj 1,5 milijona manjšo gledanost, kot jo je dosegla uvodna epizoda zadnje sezone, v kateri je kot voditelj sodeloval novi ameriški predsednik. Le-ta pa je to dejstvo z veseljem izpostavil v svojih tviter zapisih. 

''Prišli so rezultati gledanosti in Arnold Schwarzenegger je bil poplavljen, oziroma uničen, če ga primerjate s strojem ratingov, DJT. Toliko o tem, da si velika filmska zvezda. Že primerjava s 1. sezono je slaba (Vajenec), kaj šele če ga primerjate z mojo prvo sezono (Zvezdniški vajenec). Ampak koga to briga, on podpira Kasicha (John) in Hillary (Clinton),'' je Donald zapisal na svojem tviter računu.