Izkušnja Kim Kardashian

Odprli vrata in ji zabrusili: »Naomi Campbell, ubili te bomo!«

J.P.
6. 1. 2017, 15.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ikona modnih brvi ve, kako se je počutila Kim Kardashian.

Profimedia
Naomi Campbell ni dala torbice.

46-letnica je pred petimi leti doživela, kar je lani doletelo Kim Kardashian. »Zelo sočustvujem z njo, ker imam podobno izkušnjo kot ona, saj sem bila leta 2012 napadena v Parizu, a o tem nisem govorila,« je povedala britanska manekenka. Nepridipravi naj bi Naomi Campbell sledili od pristanka na letališču. Takoj je opazila, da nekaj ni prav. Voznika ni poznala, iz vozila pa je vel vonj po parfumu. Čeprav je bil november, so bila stekla avtomobila spuščena.

Ni se jim dala

Ko je avtomobil ustavil pred butikom modnega oblikovalca, h kateremu je bila namenjena, so napadalci udarili. Odprli so vrata avtomobila in ji zabrusili: »Naomi Campbell, ubili te bomo!« A se je odločila, da jim svoje torbice ne bo prepustila brez boja. Pogum se ji je obrestoval, saj je modni oblikovalec Azzedine Alaia že čakal na njo. Nepridipravi so tako morali oditi praznih rok.

Zato je lahko razumela 36-letno Kim, ki se je po ropu oktobra, ko so ji zamaskiranci ob glavo pritisnili pištolo, jo zvezali in ji odnesli za več milijonov zlatnine, za tri mesece umaknila z družbenih omrežij.