RAZGIBANE POČITNICE

Pestro poletje in slovo Tine Maze

M.V.
19. 7. 2016, 07.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Najboljša slovenska smučarka Tina Maze si je letošnje poletje res privoščila. Po letih trdega dela očitno zdaj uživa v prostem času, o morebitni vrnitvi na bele strmine pa še kar molči. Trenutno uživa v New Yorku, pred tem pa si je privoščila tudi nekaj dni v gorah in na morju.

Facebook
Konec junija je Tina uživala v lepotah Rima.

Tina Maze se je po koncu lanskoletne sezone, menda le začasno, poslovila od belih strmin, vmes zaključila študij in se posvetila novim poslovnim priložnostim, poletje pa izkoristila tudi za užitek in počitek.

Twitter
Smučarka si je privoščila sproščeno poletje.

Junija je odkrivala lepote Rima, vmes opravila nekaj sponzorskih obveznosti, nato pa se spet prepustila poletnim užitkom. Tina je znana po tem, da ima rada tako morske užitke kot pobege v gore, povsod pa poskrbi, da svojo izkušnjo začini z injekcijo adrenalina. Letos pa se ni prepustila le vodnim športom in osvajanju vršacev, ampak je mozaiku poletnih potovanj dodala še let čez lužo.

Twitter
Trenutno uživa v New Yorku, kjer se odlično počuti.

Uživa v New Yorku

Trenutno se mudi v New Yorku, ki jo je, sodeč po njenih objavah na twitterju, povsem očaral. »Svoboda, enakost in bratstvo … Po vsem svetu! Čas, ki ga preživljam v New Yorku, je fantastičen,« je smučarka zapisala pod fotografijo znamenitega Kipa svobode, ki krasi Veliko jabolko.

Facebook
Fotografija, s katero je Mazejeva napovedala dokončno slovo od belih strmin?

Pred potovanjem v ZDA je objavila fotografijo sončnega zahoda, ki jo je podpisala z dvoumnim: »Čas je za slovo …« S tem je ponovno sprožila govorice, da se tudi letos ne bo vrnila na bele strmine. Uradni odgovor na te domneve bo najverjetneje znan konec poletja, njeni številni oboževalci pa še vedno upajo, da njena smučarska kariera še ni zaključena.