Game Over

FOTO: Steffanio in njegova princeska

Marjanca Scheicher
18. 7. 2016, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Poročil se je eden najbolj zaželenih samcev in večnih mladeničev Steffanio. »Če bi rekel, da je bila poroka kot iz pravljice, bi rekel premalo,« nam je po poročni noči zaupal razneženi Štef.

Jernej Prelac
Poroka je bila kot iz pravljice, nevesta pa seveda kot princeska. »Saj ona je princeska,« pravi Steffanio. Njemu je kreacijo izdelala Jasmina Gregorič, njej sta jo kupila dedek in babica.

V nedeljo točno opoldne se je po poročni noči oglasil na naš klic Steffanio in nam ves presrečen zaupal, da je bila poroka še mnogo boljša, kot je pričakoval. »Zdajle uživava s svojo drago v kraljevskem zajtrku, ki so nama ga prinesli v suite Marcus,« se je takoj upravičeno pohvalil, saj predsedniški apartma v hotelu Primus na Ptuju, kjer je bilo slavje, zajema zasebni džakuzi, zasebno savno in kar nekaj sob, ki so na voljo le mladoporočencema.

Odpovedala se je priimku

Jernej Prelac
»Kot gospa Čamič se odlično počutim, čeprav bi se pri matičarki skoraj podpisala kot Hojak. Še dobro, da sem se pravočasno spomnila, da sem zdaj Čamič,« nam je v smehu zaupala Taja.

Steffanio se je poročil s skoraj še enkrat mlajšo Tajo Hojak – lepotica šteje 21 pomladi –, ki se je brez pomislekov odpovedala svojemu priimku in postala gospa Čamič. Tako je še isti dan spremenila priimek celo na facebook profilu. Sicer pa si je Taja od nekdaj želela poroko kot iz pravljice, Steffanio pa je kot pravi kavalir dal od sebe vse moči, da ji je to tudi omogočil.

»Že na matičnem uradu, kjer so si poroke sledile ena za drugo, sem svatom rekel, naj počakajo trenutek, sam sem šel do matičarke in jo prosil, če bi lahko izpeljali poroko tako, kot je treba, torej da bi jaz Tajo čakal pri matičarki, nevesta pa bi prišla do mene. Da ne bi bilo vse skupaj videti, kot da gremo k zobarju, ampak bi bila poroka tak obred, kot je treba,« nam je zaupal in dodal, da mu je matičarka takoj ustregla v želji.

Ugrabitev

Kot je navada, so Steffaniu tudi ugrabili nevesto – našel jo je s svojimi norimi ptujskimi prijatelji v enem izmed lokalov, kjer jo je moral drago plačati, da jo je dobil nazaj. »Moral sem plačati 150 evrov,« je povedal, koliko je odprl denarnico. No, zagotovo pa mu ni bilo treba skrbeti za darila kot spomin na poroko ob koncu ohceti, saj je zanje poskrbela Tajina mama.