Zabava

Nina se je sprehodila pred oltar

M. V.
8. 4. 2016, 10.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Oboževalci serije Usodno vino, ki so od začetka navijali za ljubezen Nine Dolinar in Martina Rozmana, niso prišli na svoj račun. Nina je namreč sprejela odločitev in se sprehodila pred oltar z očarljivim Francozom Andrejem.

POP TV/ Aljoša Kravanja
Nina se je naposled le sprehodila z Andrejem pred oltar.

Čeprav poroka simbolizira ljubezen in srečo, je pri Nini Dolinar, ki jo igra mlada Inja Zalta, zgodba popolnoma drugačna. Nina Dolinar, ki še vedno ljubi Martina Rozmana (Klemen Janežič), se je namreč do oltarja sprehodila z moškim, ki ga v resnici ne ljubi. Potem ko je izvedela za nenadno poroko med Martinom in Aljo (Ajda Toman), je bila prepričana, da je Martin ne ljubi več, zato je sprejela Andrejevo snubitev. To pa ni bil edini razlog. Povod za poroko je bil tudi ta, da je z njo lahko pomagala očetu in s tem rešila družinsko podjetje.

Prepozen za minuto

Da je Nini popolnoma vseeno, kako je bila videti na tako pomemben dan v svojem življenju, priča tudi dejstvo, da sta ji poročno obleko izbrali kar njena prijateljica Dora (Mojca Funkl) in sestra Eva (Tjaša Železnik). Do zadnjega ni bilo jasno, ali bo njenemu resničnemu srčnemu izbrancu Martinu uspelo pravočasno priti iz Konga, da bi jo ustavil, a žal se je njegov namen izjalovil, saj je na poroko prišel minuto prepozno. Kaj to pomeni za njuno usodno ljubezen, ali sploh imata še kakršnokoli možnost, da nekoč le srečno zaživita skupaj?

Spomnimo

Nina Dolinar in Martin Rozman prihajata iz dveh družin, ki se že desetletja ne razumeta. Ko se zaljubita, se morata spoprijeti z neodobravanjem svojih staršev in kopico težav, ki njuno ljubezen ves čas postavljajo na preizkušnjo. Da bi bilo vse skupaj še bolj zanimivo, se v zgodbo vmešata še zdravnica Alja, ki je bila nekoč Martinovo dekle, in sin francoskega vinarja Andre, ki je do ušes zaljubljen v Nino.