Zabava

Ima Sara skrivno nalogo?

B. P.
7. 4. 2016, 10.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na dvorec šova Bilo je nekoč je prišla nova tekmovalka, nad katero so bili navdušeni predvsem moški. Vajenci so se kmalu začeli spraševati, kakšno skrivno nalogo ima …

planet tv
Nova tekmovalka, Sara

Potem ko sta se pred dobrim tednom v dvorec na Vrhniki vselila Emanuela in Niki, ki so ju tekmovalci dobro sprejeli, je zdaj na posestvo šova Bilo je nekoč, kjer so se tekmovalci vrnili v leto 1810, prišla še ena nova tekmovalka, ki se je predvsem moškim zdela zanimiva popestritev dogajanja. S sabo je prinesla tudi nahrbtnik s priboljški, s katerimi se je hotela prikupiti preostalim vajencem.

Planet TV
Rdeča ekipa se je zaradi priboljškov odločila, da Saro sprejme v svojo sredino.

To ji je tudi uspelo, rdeča ekipa se je namreč zaradi tega odločila, da jo sprejme v svojo sredino. Člani nasprotne skupine so takoj komentirali potezo rdeče ekipe in dejali, da so Saro sprejeli samo zaradi priboljškov, ki jih je prinesla s sabo, pozneje pa se je bodo, takoj ko bo mogoče, znebili. Med vajenci se poraja tudi vprašanje, kakšno skrivno nalogo ima Sara. Nekaterim se zdi, da je njena naloga zapeljevanje moških. Ali ima nova vajenka res skrivno nalogo in kdo od vajencev ne bi imel nič proti, če bi ga Sara zapeljala, pa izveste zvečer v oddaji Bilo je nekoč na Planet TV.

Planet TV
Med vajenci se poraja vprašanje, kakšno skrivno nalogo ima Sara, nekaterim se zdi, da je to zapeljevanje moških. Rdeča ekipa se je zaradi priboljškov odločila, da Saro sprejme v svojo sredino.