Zabava

Filip žrtvoval brke, Alma posončila oprsje

bp
7. 4. 2016, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tekmovalci resničnostnega šova Big Brother še vedno iz dneva v dan presenečajo s svojimi dejanji. Filip je storil nekaj, za kar nihče ne bi upal staviti, da bo, Alma pa je spet dvigovala temperaturo …

kanal a
Oblinasta Alma je na ogled postavila svoje »balone«, pri čemer ji je ponagajal njen Jasmin.

kanal a
Jasmin ji je nagajal.

Filip, ki je bil znan po svojih prifrknjenih brkih, si jih je ta teden na začudenje vseh pobril. Big Brother je dal tekmovalcem nalogo, da morajo nekaj žrtvovati. Marko se ne sme družiti z Mirelo, Erik mora biti privezan na svojega sovražnika Daliborja, ki mu ni odpustil privoščljivega smeha, ko je morala Tamara zapustiti hišo, Alma se mora odpovedati cigaretam in Filip se je moral pobriti.

Filip se je naloge držal in svoje brke pobril. Pred ogledalom je še zabrundal: »Big Brother, ali to resno misliš?« Odgovora ni bilo, tako da si je brke pobril. So pa drugi tekmovalci že popustili pri svojih nalogah; Alma si je že prižgala cigareto, Marko se druži z Mirelo in Erik se je po le nekaj minutah odvezal od Daliborja. Kako bo bojkot igre sotekmovalcev sprejel Filip, ki je med redkimi, ki so izpolnili zahtevo? Bo to povzročilo prepire, saj je po britju povedal, da bo potreboval eno leto, da zrastejo novi brki?

kanal a
Filip, ki je bil znan po svojih prifrknjenih brkih, si jih je ta teden na začudenje vseh pobril.

ALMA POSONČILA BOGATO OPRSJE

Kot martinčki so tudi prebivalci hiše Big Brother na plano prišli lovit prve pomladne žarke. Še posebno je uživala Alma; izkoristila je lepo vreme in sonce in se odločila, da se bo posončila kar v kopalkah, pri čemer ji je ponagajal njen Jasmin. Najprej ji je v popek nalil pijačo, jo nato ohladil z ledom, seveda pa ni šlo brez občudovanja njenih tatujev. Alma ima res veliko pokazati.