Zvezde

Bo Slavko Bobovnik res vodil Dnevnik in Odmeve?

L.Ž. / Lady
4. 4. 2015, 11.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Pomlad v informativnem uredništvu Televizije Slovenija je v pričakovanju sprememb, s katerimi naj bi nove šefinje skušale popestriti program in znova pritegniti pozornost gledalcev. Slišati je, da si največ obetajo od prevetritve v voditeljskih vrstah. Prva »žrtev« njihove delovne vneme je menda šarmantni Slavko Bobovnik.

arhiv Lady
Koliko časa bo Slavko Bobovniku sploh še ostalo za ženo Bredo, če bo kar naprej v službi?

Slišati je, da bo postavni Korošec v prihodnje vodil tako Dnevnik kot Odmeve. Pri Dnevniku bo na voditeljskem stolu, kot pravijo, sedel ob koncu tedna, Odmeve pa bo še naprej vodil od ponedeljka do petka. Ne sicer tako pogosto kot doslej, a so se vseeno Bobovnikovi kolegi začeli šaliti, da bi nove šefinje njihovega Slavca najraje kar klonirale.

Slavko Bobovnik je pač že nekaj časa najbolj priljubljen televizijski voditelj, če so merilo razne nagrade, ki jih podeljuje občinstvo, zato je tudi pri šefih dobro zapisan in imajo z njim velike načrte. Res star slovenski pregovor pravi, kuj železo, dokler je vroče – kaj pa na vse to pravi Bobovnikova žena Breda? Bo zadovoljna, če bo njen mož v službi prebil še več časa kot doslej?