Prve objave in beg

VIDEO: Ivica Todorić bežal pred kamerami hrvaške televizije!

T.L.
8. 11. 2017, 18.42
Posodobljeno: 8. 11. 2017, 20.33
Deli članek:

Lastnik Agrokorja po plačilu 100.000 funtov visoke varščine ni izgubljal časa in začel z objavami na svojem blogu. Očetova usoda pa očitno ne skrbi niti njegove hčere, ki se po Zagrebu sprehaja z 2300 evrov vredno torbico.

STA
Todorić se se vedno izogiba mednarodni tiralici.

Ivica Todorić, lastnik Agrokorja, vsaj v enem primeru drži svojo besedo, in sicer glede včerajšnje napovedi pred londonskim sodiščem, češ, da se bo v prihodnje še veliko "oglašal", saj da ima veliko za povedati ...

Ni izgubljal časa in se je na svojem blogu oglasil že danes. Širnemu svetu sporoča, da proti njemu poteka "politični pregon najhujše vsret že od začetka letošnjega leta in najvišji vladni uradniki pa to vsakodnevno potrjujejo".

Večerni Todorićev beg pred novinarji

Hrvaški novinarji medijske hiše N1 pa so Todorića danes obiskali na njegovem londonskem domu. Odškrtnil je vrata in na vprašanje, kako se počuti, odgovoril, da super ... Kasneje pa Todorić ni bil več razpoložen za kramljanje s hrvaškimi novinarji: pred kamerami nacionalne HTV je namreč - tekel. Novinarka je k vsemu skupaj dodaja, da je Todorić izjemno dobro fizično pripravljen, saj jim je pobegnil. Posnetka hrvaške televizijske hiše N1 in HTV si lahko pogledate na spodnji povezavi.

Todorića pa je glede na zapis očitno najbolj zmotila izjava premierja Plenkovića. "Neverjetno, vendar je premier, vidno pretresen nad včerajšnjo sodno odločitvijo, pozval hrvaške institucije, da zahtevajo pojasnila od angleškega sodišča. Daje jim neposreden nalog za delovanje, kot je pred mesecem dni zahteval, da institucije končajo posel v predvidenem roku. To je v demokratični državi nepredstavljivo,"med drugim zapiše Todorić, ki Plenkoviću očita, da želi "suspendirati tudi človekove pravice in vsa temeljna načela pravne države". Todorića je "zmotilo", da se ga izpostavlja kot krivca za nastalo situacijo, in to brez sojenja. 

In če je bil včeraj Todorić pred kamerami nadvse razposejen in nasmejan - kot če bi zadel na loteriji in ne, da se je kot ubežnik zaradi očitanih kaznivih dejanj predal v roke britanske policije ter nato za svojo svobodo plačal okoli 100.000 funtov visoko varščino - je dobre volje očitno tudi Todorićeva hči. Hrvaški portal Index.hr je namreč danes objavil fotografija Ive Balent, ko se je dobro razpoložena sprehajala po zagrebških ulicah s prijateljico, v roki pa je držala dobrih 2300 evrov vredno torbico prestižne znamke Louis Vuitton. Iva je znana, da se rada oblači v prestižne modne znamke in kot kaže družina Todorić te dni z denarjem očitno res nima težav ... 

Hrvaški novinarji medijske hiše N1 pa so Todorića danes obiskali na njegovem londonskem domu. Odškrtnil je vrata in na vprašanje, kako se počuti, odgovoril, da super ... 

V večernih urah pa Todorić ni bil več razpoložen za kramljanje s hrvaškimi novinarji: pred kamerami nacionalne HTV je namreč - tekel. Novinarka je k vsemu skupaj dodaja, da je Todorić izjemno dobro fizično pripravljen. Posnetka hrvaške televizijske hiše N1 in HTV si lahko pogledate na spodnji povezavi.