Trumpov podpornik

Bo Kid Rock kandidiral za senatorja?

J. P.
14. 7. 2017, 14.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Njegov prvi veliki hit je bila skladba Ameican Bad Ass iz leta 2000.

Profimedia
Ameriški mediji poročajo, da Ritchie ni izpolnil uradne papirologije, s katero bi naznanil svojo kandidaturo. On pravi, da še ima čas.

Če Robert James Ritchie (46), znan tudi kot Kid Rock, kandidira za senatorja Michigana, potem tamkajšnje izpostave republikanske stranke o tem ni obvestil.

Da bi zastopal demokratske barve, se zdi le malo verjetno. V času predsedniške kampanje je podprl Donalda Trumpa in ga pozneje, ko je ta že bil izvoljen za predsednika Združenih držav Amerike, obiskal v Beli hiši.

Profimedia
Zbrani ob Trumpu: Ted Nugent, Kid Rock in Sarah Palin

Spletna stran, ki pa ne pove veliko

Ritchie je splavil novo spletno stran, namenjeno njegovi domnevni kandidaturi. V sredo je potrdil, da stran ni potegavščina, obisk pa razkrije, da je mogoče na njej kupiti z njegovo domnevno kandidaturo povezano robo. Strategija in marketing, je zapisal včeraj.

Ameriški mediji poročajo, da Ritchie ni izpolnil uradne papirologije, s katero bi naznanil svojo kandidaturo. In da bi lahko šlo zgolj za marketinško potezo – za premeten način oglaševanja novega albuma ali turneje. Ritchie se na svoji uradni spletni strani sicer brani, da ima 15 dni od najave kandidature, da uredi potrebno papirologijo.

Michigan v senatu trenutno zastopa demokratinja Debbie Stabenow.