Zanimivosti

Ne zamudite ekskluzivne premiere nove, sedme sezone serije Igra prestolov VII

Oglasno sporočilo
14. 7. 2017, 14.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Home Box Office, vodilna premium televizijska mreža s ponosom najavlja ekskluzivno premiero prvega dela nove, sedme sezone serije „Igra prestolov VII“, ki bo na HBO-ju v Sloveniji predvajana istočasno z ameriško premiero!

Dobitnica nagrad Emmy® in Zlatega globusa, IGRA PRESTOLOV, se vrača.

Sedma sezona, ki šteje sedem epizod, bo na HBO-ju ekskluzivno predvajana 17. julija, v noči z nedelje na ponedeljek ob 3h zjutraj, istočasno z ameriško premiero in znova v ponedeljek zvečer ob 20h. Naslednje epizode si bomo ogledali vsak ponedeljek ob isti uri.

HBO »dom« Igre prestolov

Vse epizode nove sezone serije Igra prestolov bodo na voljo tudi preko HBO storitev videa na zahtevo -  HBO GO in HBO On Demand.

Fantastična hit serija, ki temelji na fantastičnih knjižnih uspešnicah Georgea R. R. Martina, spremlja epski boj za moč v prostranem in nasilnem kraljestvu. Daenerys Targaryen je končno zaplula proti Zahodnjemu s svojima vojskama, zmaji in novo kraljičino Roko, Tyrionom Lannisterjem. Jona Snega so razglasili za Kralja na Severu, potem ko je porazil Ramsayja Boltona v Spopadu pankrtov in vrnil Zimišče hiši Stark. V Kraljevem pristanku je Cersei Lannister prevzela Železni prestol tako, da je v Baelorjevi septi sežgala vrhovnega vrabca, njegove privržence in svoje nasprotnike. Medtem pa, ko stara zavezništva razpadajo in nastajajo nova, vojska mrtvih koraka na Zid in grozi, da bo enkrat za vselej prekinila igro prestolov. 

Prvo predvajanje 61 epizode „Zmajev kamen“ bo vponedeljek, 17. julija (3h ponoči / 20h). Jon organizira obrambo Severa. Cersei poskuša izenačiti možnosti. Daenerys se vrača domov.

Prvo predvajanje 62 epizode Nevihtnorojena“ bo v ponedeljek, 24. julija (3h ponoči / 20h). Daenerys sprejme nepričakovanega gosta. Jon se sooči z uporom. Tyrion načrtuje osvajanje Zahodnjega.

Prvo predvajanje 63 epizode „Kraljičina pravica“ bo v ponedeljek, 31. julija (3h ponoči / 20h). Daenerys zbira zaveznike. Cersei vrne darilo. Jaime se uči na lastnih napakah.