Zbežal je

Brazilskega predsednika iz rezidence pregnali duhovi

B.K.
13. 3. 2017, 09.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Iz elitne rezidence je pobegnil s svojo 43 let mlajšo ženo, saj bi ju naj strašili duhovi.

Wikimedia commons
Palácio da Alvorada

Brazilski predsednik Michel Temer in njegova 43 let mlajša žena Marcela sta pobegnila iz palače Avolrada, uradne rezidence predsednika Brazilije. Temer je Brazilce presenetil z izjavo, da se je z družino preselil, ker ga velika palača straši.

»Čutil sem nekaj nenavadnega. Že prvo noč nisem mogel normalno spati. Ni bilo dobre energije,« je dejal Temer za brazilske medije. »Marcela je čutila enako. Le Michelzinhu [sinu] je bila [hiša] všeč. Začela sva se celo spraševati, ali bi lahko v hiši bili duhovi?« 

Mediji poročajo, da naj bi 33-letna Marcela Temer v hišo povabila celo duhovnika, ki naj bi z molitvijo skušal zle duhove pregnati, a želenega učinka ni bilo.

Wikimedia commons

Družina 76-letnega Temerja se je sedaj preselila v mnogo manjšo, a še vedno luksuzno palačo Jaburu, ki stoji v bližini zaklete rezidence. Nadomestno rezidenco Temer sicer pozna dobro, saj je v njej prebival do lani, ko je iz oblasti vrgel takratno predsednico Dilmo Rousseff in prevzel predsedniško mesto.

Duhovi pa niso Temerjeva najhujša težava. Trenutno se namreč na sodišču brani pred obtožbami korupcije, pri katerih pa ni sam. takšnih in drugačnih koruptivnih dejanj so namreč obtoženi tudi mnogi člani njegove vlade.

Wikimedia commons