Ne sme igrati

FOTO in VIDEO: Po grdi poškodbi Goran Dragić ne vidi na eno oko

T.L.
13. 3. 2017, 08.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Na srečo njegov vid ni prizadet, je pa oteklina tako huda, da desnega očesa ne more odpreti. Kolegi ga primerjajo s filmskim Rockyjem, Miami pa je brez njega izgubil v gosteh.

Profimedia
Goran Dragić še verjame, da ima njegova ekipa možnost v končnici.

Ekipa Miami Heat je v odsotnosti Gorana Dragića v gosteh izgubila proti ekipi Indiana Pacers z izidom 98:102. Dragića na igrišču ni bilo zaradi grde poškodbe, ki jo je staknil na tekmi proti Torontu. Dragić namreč ne more niti odpreti desnega očesa, ki je močno zatečeno.

"Ne veš, kako se bo oko odzvalo preko noči," Dragić odgovorilo na vprašanje novinarja časnika The Sun Sentinel na vprašanje, ali je bil presenečen, ko se je zjutraj zbudil in videl oko v slabšem stanju kot večer prej. "Poznam svoje telo, udarec je bil močan, zato sem vedel, da bo oteklo. Ampak nisem vedel, da bo tako slabo, da bo desno oko povsem zaprto.  Ne vidim. Ne vidim na svoje desno oko. Je, kar je", je dejal Dragić pred tekmo.

Zdravnik pravi, da njegov vid ni poškodovan in da gre le za oteklino. Dragić je še povedal, da so se s trenerjem in kolegi šalili, da bi z oteklini naredili podobno, kot so storili v filmu Rocky s Sylvestrom Stallonom: zarezali v oteklino in Dragića poslali nazaj na igrišče. Za razliko od scenarija legendarnega filma, pa so se v ekipi Miami Heat le šalili. 

Kljub porazu Dragić, ki je ekipo spodbujal ob igrišču, še verjame, da imajo možnosti. Na twitterju je zapisal, da je ponosen na fante in njihov boj na igrišču. Da pa komaj čaka, da se tudi sam lahko vrne pod koše.