Nevarna inštruktorica fitnesa

Srdita Elena najela morilca in postala slavna

uk
21. 9. 2016, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Elena Sanzharovskaja iz Moskve je leta 2008 polnila naslovnice časopisov po vsem svetu. Poskušala je namreč umoriti svojega moža, za to pa je želela najeti morilca.

Instagram
Elena je poskušala umoriti svojega moža s pomočjo najetega morilca.

Instagram
Elena ima danes na instagramu več kot 350.000 sledilcev.

Elena, ki je sicer trenerka fitnesa, je poklicala enega od svojih znancev in ga vprašala, ali ji lahko pomaga najeti morilca. Elena se je hotela znebiti svojega moža, s katerim sta bila sredi ločitvenega postopka in se prepirala glede lastništva štirih stanovanj v Moskvi. Njen prijatelj ji je sicer obljubil, da ji bo pomagal, v resnici pa je Eleno prijavil policiji. Sodišče jo je pozneje spoznalo za neprištevno in jo poslalo na zdravljenje, ki je očitno pomagalo. 

Fitnes guru

Elena je pred časom izgubila sina, ki je domnevno umrl zaradi protibolečinske injekcije. Kaj točno se je zgodilo, za zdaj ni znano. Kljub vsem težavam pa se je očitno pobrala. Dvainpetdesetletnica je postala pravi fitnes guru za svoje oboževalce, na instagramu ima kar 360.000 sledilcev. Elena redno objavlja svoje fotografije in treba je priznati, da bi lahko bile na njeno postavo ljubosumne precej mlajše ženske od nje. In prav zaradi svoje postave ter svojih let je Elena postala prava svetovna uspešnica. 

Denar

Elena Sanzharovskaja, inštruktorica fitnesa 
"Vsak si lahko spremeni življenje, če si tega le dovolj želi in je dovolj vztrajen."

Kmalu po zdravljenju je sicer zaprla vse svoje fitnes centre, letošnje leto pa je po objavi svojih fotografij postala prava svetovna uspešnica na instagramu. Očitno ji slava prinaša dovolj denarja, da lahko živi dokaj lagodno. Sponzorji in oboževalci ji mesečno prinesejo precejšnje vsote denarja. Prav zanimivo je, da jo mnoge oboževalke in oboževalci sprašujejo za nasvete glede partnerskega življenja. Glede na to, da je poskušala umoriti svojega moža, bi si mislili, da je zadnji človek na svetu, ki bi ga povprašali glede tovrstnih odnosov. Toda očitno ji ljudje zaupajo. Elenina zgodba pa vsekakor kaže, da se lahko vsak pobere in izpopolni svoje življenje.